loading...
خانه خبر(جی 10)
آخرین ارسال های انجمن
دانشجویان پزشکی بازدید : 83 شنبه 12 اردیبهشت 1394 نظرات (0)

مواد لازم برای ۴ نفر:

  •  اسفناج پخته شده : ۲۰۰ گرم
  •  پیاز متوسط : ۱ عدد
  •  فیله‌ی مرغ : ۴ عدد
  •  سیر :۱ حبه
  •  خردل : ۱ قاشق غذاخوری
  •  پیاز کوچک رنده شده  : ۱ عدد
  •  پنیرفیلافیلای رنده‌شده : به میزان لازم
  •  روغن زیتون، نمک و فلفل : به میزان لازم
  •  گوجه‌فرنگی برای تزیین

طرز تهیه :

ابتدا فیله‌های مرغ را با پیاز رنده شده و نمک و فلفل مخلوط کرده، داخل ظرفی در بسته قرار دهید و سه تا چهار ساعت در یخچال بگذارید تا مزه‌دار شوند. پیاز متوسط را ریز خرد کرده، یک حبه سیر را له کرده و به همراه روغن زیتون تفت دهید تا پیاز سبک شود. اسفناج را به آن اضافه یرده و هم بزنید تا سرخ شود. فیله‌های مرغ را از یک طرف به دور خودش پیچیده و دور تا دور آن را با نخ ببندید که به هنگام سرخ شدن باز نشوند. سپس آنها را با حرارت زیاد در تابه چدنی استیک ینید.

یک حلقه فیله‌ آماده شده داخل ظرف بگذارید، روی آن را مقداری پنیر فیلافیلا ریخته و مقداری اسفناج هم روی پنیر بگذارید و با مواد این کار را چند‌بار دیگر تکرار یرده تا دو طبقه شود.

در انتها با گوجه‌فرنگی و فلفل غذا را تزیین ینید.

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
سایت تفریحی و خبری خانه خبر (جی10) خوش آمدید
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 20730
  • کل نظرات : 271
  • افراد آنلاین : 9
  • تعداد اعضا : 3948
  • آی پی امروز : 200
  • آی پی دیروز : 459
  • بازدید امروز : 776
  • باردید دیروز : 5,600
  • گوگل امروز : 4
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 12,786
  • بازدید ماه : 43,096
  • بازدید سال : 285,521
  • بازدید کلی : 9,712,876
  • کدهای اختصاصی
    خانه خبر