loading...
خانه خبر(جی 10)
آخرین ارسال های انجمن
دانشجویان پزشکی بازدید : 123 دوشنبه 14 اردیبهشت 1394 نظرات (0)
مواد لازم:


 یک فنجان نشاسته ۵/۱ فنجان شکر یک چهارم قاشق چایخوری جوهر لیمو ۳ فنجان آب نصف فنجان پودر نارگیل یک قاشق سوپخوری پودر پسته

 طرز تهیه:

 نشاسته را در ۲ فنجان آب سرد حل کرده ، می گذاریم ته نشین شود. سپس آب روی آن را بر می داریم و بقیه را در قابلمه می ریزیم. ۳ فنجان آب به نشاسته اضافه کرده و با شکر و جوهر لیمو روی حرارت ملایم قرار می دهیم . مرتب آن را به هم می زنیم تا مایع بپزد، طوریکه از دیواره ی قابلمه جدا شود و مثل توپ در وسط ظرف قرار گیرد. در قالب کم عمقی کمی پودر نارگیل ریخته و مایع راحت الحقوم را روی آن می ریزیم و بقیه پودر نارگیل را روی مایع می ریزیم . سپس با دست آن را در کف قالب پهن می کنیم و می گذاریم تا کاملاً خنک شود. سپس با قیچی آن را به صورت مربع یا مستطیل یا لوزی برش داده و برش ها را در بقیه پودر نارگیل می غلتانیم . راحت الحلقوم ها را در ظرفی چیده و روی آنها پودر پسته می پاشیم. تذکر: ۱ در صورت تمایل می توانید به جای پودر نارگیل از آرد استفاده کنید. ۲- برای معطر کردن راحت الحقوم می توانید از کمی گلاب استفاده کنید.

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
سایت تفریحی و خبری خانه خبر (جی10) خوش آمدید
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 20730
  • کل نظرات : 271
  • افراد آنلاین : 287
  • تعداد اعضا : 3948
  • آی پی امروز : 526
  • آی پی دیروز : 568
  • بازدید امروز : 10,429
  • باردید دیروز : 10,067
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 2
  • بازدید هفته : 38,169
  • بازدید ماه : 38,169
  • بازدید سال : 324,916
  • بازدید کلی : 9,752,271
  • کدهای اختصاصی
    خانه خبر