loading...
خانه خبر(جی 10)
آخرین ارسال های انجمن
دانشجویان پزشکی بازدید : 103 چهارشنبه 30 اردیبهشت 1394 نظرات (0)
تخم‌مرغ‌ها را بشكنيد، زرده و سفيده آنها را جدا كنيد و هركدام را در كاسه‌اي بريزيد.به كاسه زرده‌ها شكر اضافه كنيد و مخلوط را با همزن بزنيد تا كرم‌رنگ و كشدار شود

مواد لازم

150 گرم آرد

150 گرم شكر

2 ق‌چ بيكينگ پودر

1 پيمانه آب پرتقال

2 ق‌چ پوست پرتقال رنده شده

1 ق‌چ پوست لیمو رنده شده

4 /1 پيمانه عرق بهارنارنج

2 /1 ق‌چ وانيل

6 عدد تخم‌مرغ

100 گرم كره


طرز تهیه:

1. تخم‌مرغ‌ها را بشكنيد، زرده و سفيده آنها را جدا كنيد و هركدام را در كاسه‌اي بريزيد.به كاسه زرده‌ها شكر اضافه كنيد و مخلوط را با همزن بزنيد تا كرم‌رنگ و كشدار شود.

2. حالا وانيل و بيكينگ پودر را به زرده‌ها افزوده و هم بزنيد. در آخر كره را حرارت دهيد تا آب شود، سپس به زرده‌‌ها اضافه كرده و همه مواد را با هم مخلوط كنيد.

3. سفيده را هم با همزن برقي هم بزنيد تا خوب پف كند. وقتي سفيده‌ها خوب پف‌دار و سفيدرنگ شدند مخلوط زرده را به آن اضافه كرده و با ليسك مخلوط كنيد.

4. حالا نوبت اضافه كردن مايعات است. آنها را كه به مواد كيك اضافه كرديد، پوست ليمو و پرتقال رنده شده را هم به مواد بيفزاييد و خوب هم بزنيد.فر را با درجه 175 درجه سانتي‌گراد گرم کنید، سپس آرد را كم‌كم به مايه كيك اضافه كنيد و با ليسك مخلوط كنيد.

5. قالب کیک را چرب كرده و كمي آرد به ته و ديواره‌ها بپاشيد. مايه كيك را در قالب ريخته و در فر بگذاريد.بعد از نيم‌ساعت تا 45 دقيقه كه كيك پخت و رويه آن طلايي‌رنگ شد، قالب را بيرون آوريد تا از حرارت بيفتد،  سپس آن را در ظرف مورد نظر گذاشته ، سرو كنيد.

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
سایت تفریحی و خبری خانه خبر (جی10) خوش آمدید
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 20730
  • کل نظرات : 271
  • افراد آنلاین : 121
  • تعداد اعضا : 3948
  • آی پی امروز : 476
  • آی پی دیروز : 822
  • بازدید امروز : 4,178
  • باردید دیروز : 8,645
  • گوگل امروز : 1
  • گوگل دیروز : 5
  • بازدید هفته : 21,851
  • بازدید ماه : 21,851
  • بازدید سال : 308,598
  • بازدید کلی : 9,735,953
  • کدهای اختصاصی
    خانه خبر