loading...
خانه خبر(جی 10)
آخرین ارسال های انجمن
دانشجویان پزشکی بازدید : 115 شنبه 09 خرداد 1394 نظرات (0)

یکی از غذاهایی که معمولا همه اعضای خانواده دوست دارند،پیراشکی است. تهیه آن هم کار سختی نیست. کافی است خمیر پیراشکی را تهیه کنید و این پیراشکی خوشمزه را به راحتی در منزل درست کنید. این غذا را می توانید با سس گوجه فرنگی سرو کنید.

مواد لازم برای ۴نفر

۱ بسته خمیر پیراشکی آماده

۲۰۰ گرم قارچ

۱ عدد سینه مرغ پخته شده

۱ عدد پیاز متوسط

۱ عدد فلفل دلمه ای بزرگ

نمک، فلفل، زردچوبه و آویشن به میزان لازم

۱ بسته پنیر پیتزای رنده شده

مقداری روغن برای سرخ کردن

طرز تهیه:

۱٫ پیاز را پوست گرفته و خرد کنید. قارچ را هم بشویید و ریز خرد کنید. فلفل دلمه ای را هم پاک کرده، شسته و نگینی خرد کنید.

۲٫ در تابه ای کمی روغن ریخته و روی حرارت بگذارید. پیاز، قارچ و فلفل دلمه ای را در روغن تفت دهید. مرغ پخته شده را ریش ریش کرده و به تابه اضافه کنید.

۳٫ برای مزه دار کردن مواد داخل تابه نمک، فلفل، زردچوبه و آویشن را اضافه کرده و با مواد مخلوط کنید. حالا حرارت را خاموش کنید و پنیر پیتزای رنده شده را اضافه کرده و تابه را کنار بگذارید.

۴٫ خمیر پیراشکی را آماده کرده، وسط آن به اندازه یک قاشق سوپخوری از مواد بگذارید و بعد دو لبه خمیر را به هم بچسبانید و کمی فشار دهید تا مواد در حین سرخ شدن بیرون نریزند. همه پیراشکی ها را به همین شکل درست کنید.

۵٫ در تابه ای مقداری روغن ریخته و روی حرارت بگذارید. پس از داغ شدن روغن، پیراشکی های آماده را در روغن سرخ کنید.

۶٫ بعد از سرخ شدن هر دو طرف پیراشکی ها، آنها را از روغن خارج کرده و روی دستمال آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود.

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
سایت تفریحی و خبری خانه خبر (جی10) خوش آمدید
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 20730
  • کل نظرات : 271
  • افراد آنلاین : 95
  • تعداد اعضا : 3948
  • آی پی امروز : 778
  • آی پی دیروز : 684
  • بازدید امروز : 8,017
  • باردید دیروز : 9,028
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 17,045
  • بازدید ماه : 17,045
  • بازدید سال : 303,792
  • بازدید کلی : 9,731,147
  • کدهای اختصاصی
    خانه خبر