طرز تهیه دسر کاستارد،تخم مرغ ها را بزنید .اسانس را اضافه کنید و شکر را نیز با تخم مرغ و اسانس مخلوط کنیدو در یک قابلمه قرار دهید
تخم مرغ 3 عدد
اسانس وانیل یک قاشق چای خوری
پودر شکر 2 قاشق غذا خوری
شیر داغ 2 فنجان
جوز هندی به مقدار بسیار کم
دارچین به مقدار بسیار کم
اسانس وانیل یک قاشق چای خوری
پودر شکر 2 قاشق غذا خوری
شیر داغ 2 فنجان
جوز هندی به مقدار بسیار کم
دارچین به مقدار بسیار کم
طرز تهیه:
فر را روی 160 درجه سانتی گراد گرم کنید.
3 فنجان سرامیکی ماکروفری را چرب کنید.
تخم مرغ ها را بزنید .اسانس را اضافه کنید و شکر را نیز با تخم مرغ و اسانس مخلوط کنیدو در یک قابلمه قرار دهید.
به تدریج شیر را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد ترکیب شوند.
در ظرف آماده شده بریزید و ظرف را در یک ماهی تابه قرار دهید.
در ماهی تابه آب داغ بریزید به قدری که داخل ظرف نشود.
پودر قند را با جوز و دارچین روی مواد داخل ظرف بریزید و 30 تا 35 دقیقه بپزید تا مواد خودش را بگیرد.
سپس ظرف را از ماهی تابه خارج کنید و دسر را گرم میل کنید.