loading...
خانه خبر(جی 10)
آخرین ارسال های انجمن
دانشجویان پزشکی بازدید : 71 دوشنبه 18 خرداد 1394 نظرات (0)
طرز تهیه شیرینی برشتوک،اول آرد گندم را الک کرده و درون تابه بریزید تا ازحالت خامی در بیاید . آرد نخودچی را هم جداگانه تفت داده و به مواد اضافه کنید و روی حرارت بگذارید


موادلازم:

آرد نخودچی                          220 گرم

پودر قند                               300 گرم

آرد گندم                             350  گرم

پودرهل                     1قاشق غذاخوری

پودر کاکائو                 2قاشق غذاخوری

روغن جامد یا کره                      215گرم

مواد لازم برای تزئین:
شکلات کاکائویی                        150 گرم

پودر پسته                               215 گرم

وانیل                           به مقدار موردنیاز


طرزتهیه:

اول آرد گندم را الک کرده و درون تابه بریزید تا ازحالت خامی در بیاید . آرد نخودچی را هم جداگانه تفت داده و به مواد اضافه کنید و روی حرارت بگذارید. روغن را اضافه کرده و پس ازمخلوط شدن روغن با مواد، تابه را از روی حرارت بردارید و بگذارید مواد نیمه گرم شده و حالت خمیری پیدا کند . پودر قند ، پودر هل و پودر کاکائو را به مواداضافه کنید . خمیر را به ضخامت دو سانتی متر بین دو ورق کاغذ روغنی با وردنه پهن کنید و مواد را بمدت نیم ساعت درون یخچال بگذارید تا خنک شود.شکلات کاکائویی را ذوب کرده و 2/3 پودر پسته را به همراه وانیل به آن اضافه کنید سپس روی شیرینی ریخته و صاف نمائید.این شیرینی را میتوانید با چای یا قهوه میل کنید.

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
سایت تفریحی و خبری خانه خبر (جی10) خوش آمدید
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 20730
  • کل نظرات : 271
  • افراد آنلاین : 13
  • تعداد اعضا : 3948
  • آی پی امروز : 211
  • آی پی دیروز : 466
  • بازدید امروز : 612
  • باردید دیروز : 2,002
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 7
  • بازدید هفته : 612
  • بازدید ماه : 612
  • بازدید سال : 287,359
  • بازدید کلی : 9,714,714
  • کدهای اختصاصی
    خانه خبر