مواد لازم برای آبگوشت دیزی سنگی تبریزی
  • گوشت گوسفندی با استخوان =۱ کیلو
  • دنبه= ۳۰۰ گرم
  • لپه =یک فنجان سرخالی
  • پیاز متوسط =یک عدد
  • مغز لیمو عمانی =یک قاشق سوپخوری
  • آب گوجه فرنگی= یک فنجان
  • رب گوجه فرنگی =یک قاشق سوپخوری
  • سیب زمینی= ۵ عدد
  • نمک و فلفل =به مقدار لازم

 

طرز تهیه آبگوشت دیزی سنگی تبریزی

گوشت و دنبه را پس از شستن ۱۰ قسمت کرده و آن را سرخ کنید تا طلایی شود. پیاز را در روغن سرخ نمایید و لپه خیس داده شده را به پیاز اضافه کرده و لپه را هم کمی تفت دهید. گوشت سرخ شده را با ۴ لیوان آب، زردچوبه، لپه و پیاز داغ با شعله ملایم بپزید. سپس مغز لیمو عمانی را به آبگوشت اضافه کنید. در اواخر طبخ ۵ تا ۶ عدد سیب زمینی را پوست گرفته و با کمی نمک، فلفل و زردچوبه به غذا اضافه می کنیم. بعد هم آب گوجه فرنگی و رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید. نان سنگک، پیاز، دوغ، سبزی خوردن در کنارش فراموش نشود.

,طرز تهیه آبگوشت دیزی سنگی تبریزی آبگوشت دیزی سنگی,آشپزی,غذای تبریزی,آموزش پخت انواع غذا با آکا