loading...
خانه خبر(جی 10)
آخرین ارسال های انجمن
دانشجویان پزشکی بازدید : 63 پنجشنبه 08 مرداد 1394 نظرات (0)

هلنا مصفا: فرنی دسری اصیل و قدیمی است. یعنی از آن زمان که دسر خوردن مد نبود و مردم اصلا نمی دانستند دسر چی هست در ایران فرنی پخته می شد و خیلی هم طرفدار داشت. پخت فرنی هم مثل بیشتر غذاهای ایرانی در هر جای این سرزمین یک روش خاص و متفاوت دارد. اگر تا حالا فرنی سیب و دارچین نخورده اید، این مدل جهرمی را امتحان کنید.





مواد لازم برای 4 نفر

  • 1 پیمانه شیر  سرد
  • 1 ق س آرد برنج
  • 2 ق س عسل
  • 1 ق چ دارچین
  • 1 عدد سیب
  • 2/1 ق چ وانیل
  • 1 ق س شکر

طرز تهیه:

1.  سیب را رنده کنید و با نصف پیمانه آب و شکر بگذارید روی حرارت کم بپزد.

2. آرد برنج را در شیر سرد حل کنید و روی حرارت بگذارید ومدام هم بزنید تا کمی غلیظ شود.

3. عسل و دارچین را به پوره سیب اضافه کنید و هم بزنید.

4. حالا موادتان را روی آرد برنج که حالا غلیظ شده بریزید و روی حرارت کم 5 دقیقه هم بزنید.

نکته:

- وقتی سیب و عسل را به آرد و شیر اضافه می کنید نباید بگذارید زمان زیادی روی حرارت بماند. حرارت زیاد فرنی را سفت می کند.

- برای مقوی تر کردن فرنی می توانید از مغز بادام و پسته استفاده کنید.
مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
سایت تفریحی و خبری خانه خبر (جی10) خوش آمدید
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 20730
  • کل نظرات : 271
  • افراد آنلاین : 289
  • تعداد اعضا : 3948
  • آی پی امروز : 729
  • آی پی دیروز : 684
  • بازدید امروز : 4,404
  • باردید دیروز : 9,028
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 13,432
  • بازدید ماه : 13,432
  • بازدید سال : 300,179
  • بازدید کلی : 9,727,534
  • کدهای اختصاصی
    خانه خبر