هلنا مصفا: فرنی دسری اصیل و قدیمی است. یعنی از آن زمان که دسر خوردن مد نبود و مردم اصلا نمی دانستند دسر چی هست در ایران فرنی پخته می شد و خیلی هم طرفدار داشت. پخت فرنی هم مثل بیشتر غذاهای ایرانی در هر جای این سرزمین یک روش خاص و متفاوت دارد. اگر تا حالا فرنی سیب و دارچین نخورده اید، این مدل جهرمی را امتحان کنید.
مواد لازم برای 4 نفر
- 1 پیمانه شیر سرد
- 1 ق س آرد برنج
- 2 ق س عسل
- 1 ق چ دارچین
- 1 عدد سیب
- 2/1 ق چ وانیل
- 1 ق س شکر
طرز تهیه:
1. سیب را رنده کنید و با نصف پیمانه آب و شکر بگذارید روی حرارت کم بپزد.
2. آرد برنج را در شیر سرد حل کنید و روی حرارت بگذارید ومدام هم بزنید تا کمی غلیظ شود.
3. عسل و دارچین را به پوره سیب اضافه کنید و هم بزنید.
4. حالا موادتان را روی آرد برنج که حالا غلیظ شده بریزید و روی حرارت کم 5 دقیقه هم بزنید.
نکته:
- وقتی سیب و عسل را به آرد و شیر اضافه می کنید نباید بگذارید زمان زیادی روی حرارت بماند. حرارت زیاد فرنی را سفت می کند.
- برای مقوی تر کردن فرنی می توانید از مغز بادام و پسته استفاده کنید.