loading...
خانه خبر(جی 10)
آخرین ارسال های انجمن
دانشجویان پزشکی بازدید : 59 شنبه 27 تیر 1394 نظرات (0)

 

 

 

 

 

 

مواد لازم برای تهیه فرنی گیلانی :

 

 

 

شیر

5/1 لیتر

100 گرم / 110 کالری

خامه

200 گرم

100 گرم / 350 کالری

گلاب

1 استکان متوسط

نامشخص

خلال پسته

50 گرم

100 گرم / 680 کالری

پودر نارگیل

50 گرم

100 گرم / 550 کالری

هل کوبیده نرم

1 قاشق چایخوری

100 گرم / 320 کالری

دارچین

مقداری برای تزئین

100 گرم / 261 کالری

آرد برنج

125 گرم

100 گرم / 366 کالری

شکر

200 گرم

100 گرم / 400 کالری

خلال بادام

100 گرم

100 گرم / 612 کالری

 

 

 

طرز تهیه فرنی گیلانی :

 

 

*. شیر ، خامه ، شکر ، گلاب و خلال بادام را با هم در ظرفی می ریزیم و سه ساعت قبل از پختن در یخچال می گذاریم.

 

*. بعد از سه ساعت از یخچال بیرون آورده، روی حرارت ملایم می گذاریم.

 

*. آرد برنج و هل کوبیده را به آن اضافه می کنیم و مرتب هم می زنیم تا آرد گلوله نشود و جوش بیاید.

 

*. بعد از جوش آمدن حرارت را کم می کنیم و می گذاریم فرنی پنج دقیقه بجوشد و کمی غلیظ شود.

 

*. بعد فرنی را در یک ظرف می ریزیم و روی آن را با دارچین ، خلال پسته و پودر نارگیل تزئین می کنیم.

 

 

 

 

خواص نارگیل :

 

 

 

سردرد :

 

 

*. آب نارگیل سردردی را که در اثر تماس زیاد با نور خورشید بروز می کند، تسکین می ‏دهد.

 

 

 

کرم ‏ها :

 

 

*. جوشاندن ریشه نارگیل با مقدار کمی از انقوزه برای پاک سازی و رهایی از کرم ‏های روده بسیار نافع است.

 

 

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
سایت تفریحی و خبری خانه خبر (جی10) خوش آمدید
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 20730
  • کل نظرات : 271
  • افراد آنلاین : 295
  • تعداد اعضا : 3948
  • آی پی امروز : 729
  • آی پی دیروز : 684
  • بازدید امروز : 4,243
  • باردید دیروز : 9,028
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 13,271
  • بازدید ماه : 13,271
  • بازدید سال : 300,018
  • بازدید کلی : 9,727,373
  • کدهای اختصاصی
    خانه خبر