loading...
خانه خبر(جی 10)
آخرین ارسال های انجمن
دانشجویان پزشکی بازدید : 93 دوشنبه 29 تیر 1394 نظرات (0)

مواد اولیه:

نمک و فلفل به مقدار لازم

تخم مرغ 2 عدد

سوسیس  2 عدد

طرز تهیه:

1. ابتدا سوسیس را از یک طرف نصف می کنیم و 2 سانت از طرف دیگر سوسیس  را نگه می داریم و سوسیس را مثل شکل زیر فرم قلب می دهیم و با خلال دندان به هم وصل می کنیم.

http://up.j10.ir/view/453651/176.jpg

2. سپس یک طرف هات سوسیس را سرخ می کنیم

http://up.j10.ir/view/453652/177.jpg

3. هات داگ را برمی گردونیم و تخم مرغ را در وسط هات داگ می ریزیم و نمک و فلفل را اضافه می کنیم و حرارت را کم می کنیم یک شعله پخش کن هم زیر تابه قرار می دهیم و صبر می کنیم تا تخم مرغ ها پخته شود.

4. وقتی تخم مرغ پخته شد با کمک یک کفگیر سوسیس تخم مرغ را به ظرف مورد نظر منتقل و تزیین می کنیم.


 
 

 

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
سایت تفریحی و خبری خانه خبر (جی10) خوش آمدید
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 20730
  • کل نظرات : 271
  • افراد آنلاین : 76
  • تعداد اعضا : 3948
  • آی پی امروز : 419
  • آی پی دیروز : 459
  • بازدید امروز : 1,375
  • باردید دیروز : 5,600
  • گوگل امروز : 4
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 13,385
  • بازدید ماه : 43,695
  • بازدید سال : 286,120
  • بازدید کلی : 9,713,475
  • کدهای اختصاصی
    خانه خبر