اگر عاشق شکلات هستید و حتی کیک و شیرینی های مورد علاقه تان هم نوع شکلاتی آنهاست، برانیز را حتما خورده اید . البته برانیز هم مدل های مختلف دارد. این مدل آن را از دست ندهید.
مواد لازم
- 150 گرم آرد
- 120 گرم کره
- 175 گرم شکلات تلخ تخته ای
- 3 عدد تخم مرغ
- 90 گرم شکر
- 3 ق س پودر کاکائو
- 4 /1 پیمانه مغز گردو خردشده
- 8 /1 ق چ بیکینگ پودر
- 8 /1 ق چ وانیل
مواد لازم برای تهیه رویه:
- 100 گرم شکلات تخته ای شیری
- 3 ق س روغن مایع
- شکلات تزئینی به مقدار لازم
طرز تهیه رویه:
در ظرف مناسبی شکلات و روغن بریزید و آن را روی حرارت غیرمستقیم آب کنید سپس ظرف را کنار بگذارید تاکمی خنک شود.
طرز تهیه:
1. ابتدا فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. قالب مستطیل شکل 20×30 را روی سینی فر قرار دهید و کف و دیواره آن را با کاغذ روغنی بپوشانید و سپس آن را کاملاً چرب کنید. حالا در ظرف مناسبی آرد، بیکینگ پودر و پودر کاکائو را باهم مخلوط کرده و الک کنید سپس آن را کنار بگذارید.
2. در ظرف دیگری کره، شکر و شکلات تخته ای را بریزید سپس آن را روی حرارت غیرمستقیم قرار دهید تا شکلات و کره آب شده و به خوبی باهم مخلوط شوند، سپس آن را در دمای اتاق بگذارید تا خنک شود.
3. در یک کاسه مناسب تخم مرغ ها و وانیل را باهمزن بزنید تا نرم و یکدست شوند.اکنون کم کم مخلوط آرد را به مواد اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا مواد کاملاً مخلوط شوند سپس داخل مواد را کمی گود کنید و مایع شکلاتی خنک شده و مغز گردو را به آن بیفزایید. اکنون مواد را داخل قالب بریزید و به مدت 25 دقیقه آن را داخل فر قرار دهید. بعدازاینکه برانیز آماده شد، قالب را از فر درآورید و صبر کنید تاکمی خنک شود سپس کیک را از قالب جدا کرده و برش دهید. برانیز را با مواد رویه که از قبل آماده کرده بودید و شکلات تزئین کنید.
مجله آشپزی مثبت - مهشید امیری