مواد لازم
پنیر خامهای، نرم شده 500گرم |
قهوه اسپرسو، سرد شده 150 میلیلیتر |
شکلات تیره، آب شده و سرد شده 100 گرم |
خاکهقند، الک شده ½ لیوان (80 گرم) |
طرز تهیه:
کف و دور یک ظرف آشپزی دایرهشکل به ابعاد 24 در 10 سانتیمتر را با کاغذ آشپزی نچسب بپوشانید و بگذارید از همه طرف مقداری کاغذ اضافه بیاید. پنیر خامهای، 100 میلیلیتر از قهوه، شکلات و خاکهقند را در یک کاسه قرار داده و با استفاده از یک مخلوطکن دستی آنها را هم بزنید تا زمانی که ترکیبی یکدست حاصل شود.
بیسکوئیتها را در قهوۀ باقیمانده خیس کنید. 5 بیسکوئیت را در یک لایه در کف ظرف خود بچینید و در صورت نیاز آنها را کوچکتر کنید. ¼ از ترکیب پنیر خود را با قاشق روی آن ریخته و کاملا آن را صاف کنید. یک لایه دیگر از بیسکوئیت و ترکیب پنیر را روی آن قرار دهید. دقت داشته باشید که حتما با یک لایه از ترکیب پنیر خود به لایهها پایان دهید. بیسکوئیت باقیمانده را مقداری له کنید و آن را بروی لایه آخر بریزید. ترکیب را پوشانده و آن را برای 6 ساعت یا کل شب در یخچال قرار دهید. سپس آن را از یخچال خارج کرده و به قطعاتی با ضخامت 2 سانتیمتر برش دهید.
بیسکوئیتها را در قهوۀ باقیمانده خیس کنید. 5 بیسکوئیت را در یک لایه در کف ظرف خود بچینید و در صورت نیاز آنها را کوچکتر کنید. ¼ از ترکیب پنیر خود را با قاشق روی آن ریخته و کاملا آن را صاف کنید. یک لایه دیگر از بیسکوئیت و ترکیب پنیر را روی آن قرار دهید. دقت داشته باشید که حتما با یک لایه از ترکیب پنیر خود به لایهها پایان دهید. بیسکوئیت باقیمانده را مقداری له کنید و آن را بروی لایه آخر بریزید. ترکیب را پوشانده و آن را برای 6 ساعت یا کل شب در یخچال قرار دهید. سپس آن را از یخچال خارج کرده و به قطعاتی با ضخامت 2 سانتیمتر برش دهید.