loading...
خانه خبر(جی 10)
آخرین ارسال های انجمن
دانشجویان پزشکی بازدید : 89 پنجشنبه 22 مرداد 1394 نظرات (0)

مجله آشپزی مثبت - مهری هاشم زاده: یکی از غذاهایی که وقتی زمان کافی برای آشپزی نداریم و یا وقتهایی که به قول معروف حس و حال آشپزی نیست، کوکو گزینه ایست که ممکن است ذهنمان را به خود مشغول کند. به کمک شما شتافته ایم و میخواهیم نوعی کوکوی جدید و خیلی ساده را به شما آموزش دهیم.


مواد لازم
 

  • 2/ 1پیمانه پیازچه خرد شده
  • 2 پیمانه سیب زمینی پخته و خرد شده
  • 2/1پیمانه فلفل دلمه ای رنگی
  • 1 ق س پوره سیر
  •  به میزان لازم نمک و فلفل
  • به میزان لازم زعفران محلول در آب
  • 5 عدد تخم مرغ  
  • به میزان لازم روغن


طرز تهیه:
1.  ابتدا فر را با دمای 175 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. در یک ظرف مناسب تخم مرغ ها را با زعفران، نمک وفلفل خوب مخلوط کنید، سپس پوره سیررا همراه پیازچه، سیب زمینی و فلفل دلمه ای خرد شده اضافه کرده ، مواد را خوب با هم مخلوط کنید.
بنا به گزارش آکاایران : 2. اکنون قالب مورد نظرتان را چرب کنید. مواد را داخل قالب ریخته و آن را به مدت نیم ساعت داخل فرقرار دهید تا کوکو آماده شود. بعد از اینکه کوکو آماده شد، قالب را از فر درآورید و صبر کنید تا کمی خنک شود، سپس کوکو را برش زده ، سرو کنید.

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
سایت تفریحی و خبری خانه خبر (جی10) خوش آمدید
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 20730
  • کل نظرات : 271
  • افراد آنلاین : 288
  • تعداد اعضا : 3948
  • آی پی امروز : 708
  • آی پی دیروز : 684
  • بازدید امروز : 2,993
  • باردید دیروز : 9,028
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 12,021
  • بازدید ماه : 12,021
  • بازدید سال : 298,768
  • بازدید کلی : 9,726,123
  • کدهای اختصاصی
    خانه خبر