مواد لازم:
- ژله یا بریلو آلبالو ١ پیمانه
- پنیر ماسکارپونه ١٠٠ گرم
- خامه فرم گرفته ٢ قاشق سوپخوری
- موز ١ عدد
- وانیل 4/1 قاشق چایخوری
- بیسکویت ویفر به میزان لازم
- سس گاناش به میزان لازم
- اکلیل های خوراکی یا شکرهای رنگی برای تزیین
روش تهیه:
1. ترایفل ها از دسته دسرهای انگلیسی هستند که به صورت ترکیبی با خامه و میوه یا انواع کرم ها و میوه ها به صورت لایه لایه تهیه می شوند.
2. پنیر ماسکارپونه، خامه فرم گرفته و وانیل را با همزن بزنید تا کاملا یکدست شود، سپس کف لیوان های تک نفره مورد نظر یا جام موردنظر بریلو آلبالو یا ژله آلبالو که غلیظ شده است بریزید و موز ها را هم حلقه حلقه در دیواره جام قرار دهید، سپس مواد کرم را درون قیف ریخته و 3/2 ظرف را پرکنید و روی آن یک قاشق گاناش بگذارید؛ بعد اکلیل های خوراکی یا شکر های رنگی بپاشید و یک تکه ویفر به دلخواه کنار آن قرار دهید و به مدت ٢ ساعت در یخچال بگذارید سپس سرو کنید.
نکته: سس گاناش از ترکیب شکلات تخته ای و خامه صبحانه به صورت حرارت غیرمستقیم تهیه می شود. (آماده شده این سس هم موجود است)