loading...
خانه خبر(جی 10)
آخرین ارسال های انجمن
دانشجویان پزشکی بازدید : 65 پنجشنبه 23 مهر 1394 نظرات (0)

مجله آشپزی مثبت - فرشته عبدالله زاده: نان های سنتی همیشه یک طعم و مزه خاصی دارند. وقتی بوی نان می پیچد انگار یک دنیا خاطره تداعی می شود. خاطره خانه های قدیمی و مادربزرگ و پدربزرگ ها و خاطره سفره های پر از رنگ و صفا. اگر دلتان می خواهد در خانه تان عطر نان و برکت بپیچد حتماً این کماج قلیف را درست کنید.قلیف نام قابلمه مسی است که قدیم ها این نان را در آن می گذاشتند و داخل آتش تنور می پختند.


خانه خبر (جی 10) : کُماج قِلیف؛ نان پیشنهادی دامغانی  ها

 مواد لازم برای 4 تا 6   نفر

  • 500 گرم آرد
  • 1 ق چ مایه خمیر
  • 1 ق چ کنجد، سیاه دانه، زردچوبه و شکر از هر کدام
  • 3 ق چ روغن
  • به میزان لازم آب


طرز تهیه:
 1.  مایه خمیر را با کمی آب ولرم و شکرمخلوط کنید. 5 دقیقه صبرکنید تا عمل بیاید.
2.   آرد را در کاسه ای بریزید. مایه خمیر آماده و آب راکم کم اضافه کنید تا خمیر نرمی به دست بیاید.
3.   حالا 2 ساعت صبرکنید تا خمیر ور بیاید.
4.  بعدازاینکه خمیر خوب ور آمد، داخل قابلمه روغن، کنجد، سیاه دانه و زردچوبه بریزید و خمیر را با آن مخلوط کنید.
5.  خمیر را به شکلی که دوست دارید در بیاورد و در فر 180 درجه به مدت 20 دقیقه قرار دهید تا بپزد.

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
سایت تفریحی و خبری خانه خبر (جی10) خوش آمدید
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 20730
  • کل نظرات : 271
  • افراد آنلاین : 11
  • تعداد اعضا : 3948
  • آی پی امروز : 285
  • آی پی دیروز : 412
  • بازدید امروز : 1,948
  • باردید دیروز : 1,569
  • گوگل امروز : 1
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 4,256
  • بازدید ماه : 15,739
  • بازدید سال : 258,164
  • بازدید کلی : 9,685,519
  • کدهای اختصاصی
    خانه خبر