loading...
خانه خبر(جی 10)
آخرین ارسال های انجمن
دانشجویان پزشکی بازدید : 51 دوشنبه 27 مهر 1394 نظرات (0)

خانه خبر: مرغ یا گوشت که در خانه باشد دیگر نگران وعده غذایی نباشید. با این دو ماده اصلی میتوانید کلی ایده بدهید و بالاخره یک غذای خوشمزه درست کنید. در اینجا از مرغ استفاده کرده ایم و آن را به شکل مالزیایی اش طبخ کرده ایم.


مواد لازم:

  •    دسته ران مرغ 2عدد
  •     شکر قهوه‌ای 2/1 پیمانه
  •     آب 5 و 4/1 قاشق سوپخوری
  •    آب لیمو 1 قاشق چایخوری
  •     خامه صبحانه 100 گرم
  •     آب جوش 2 پیمانه
  •    پیاز سرخ شده 4/1 پیمانه
  •    نمک و فلفل قرمز به میزان لازم


مواد لازم دورچین

  •     کمپوت آناناس 2/1 پیمانه
  •     پیازچه خرد شده  4/1 پیمانه
  •    تره خرد شده 3 قاشق سوپخوری
  •     آب آناناس 8/1 پیمانه
  •    کنسرو ذرت 4/1 پیمانه
  •    روغن زیتون 5 قاشق سوپخوری
  •    فلفل دلمه‌ای رنگی خردشده 4/1 پیمانه
  •    نمک و فلفل قرمز به میزان لازم


روش تهیه:

1. مرغ‌ها را همراه پیاز سرخ شده اضافه کنید. بگذارید تا با حرارت ملایم 30 الی 45 دقیقه بپزد و سس آن کاملا غلیظ شود. با شکر و آبلیمو و خامه و کمی آب این سس را تهیه کنید. درآخر نمک و فلفل قرمز را اضافه کنید.

2. مواد دورچین را به صورت چهارگوش خرد کنید، سپس داخل یک قالب گرد ریخته و قالب‌گیری کنید. ران‌ها را کنار آنها ریخته و روی آنها کمی از سس غلیظ شده بریزید.

طرز تهیه دورچین:

فلفل دلمه‌ای‌ها را نگینی و تره‌ها را هم خرد کنید. ذرت، پیازچه خرد شده، روغن زیتون، آب آناناس، کمپوت آناناس‌های خرد شده و نمک و فلفل را اضافه و به آرامی با هم مخلوط کنید. از این دورچین  برای زیر مرغ‌ها یا کنار ماهی پخته شده استفاده کنید.

 

مجله زندگی ایده آل - مهشید امیری

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
سایت تفریحی و خبری خانه خبر (جی10) خوش آمدید
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 20730
  • کل نظرات : 271
  • افراد آنلاین : 303
  • تعداد اعضا : 3948
  • آی پی امروز : 718
  • آی پی دیروز : 684
  • بازدید امروز : 3,507
  • باردید دیروز : 9,028
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 12,535
  • بازدید ماه : 12,535
  • بازدید سال : 299,282
  • بازدید کلی : 9,726,637
  • کدهای اختصاصی
    خانه خبر