loading...
خانه خبر(جی 10)
آخرین ارسال های انجمن
دانشجویان پزشکی بازدید : 73 چهارشنبه 06 آبان 1394 نظرات (0)

مجله زندگی ایده آل - مهشید امیری: نودل یکی از موادی است که غذاها و سالاد های متنوعی با آن می توان درست کرد. معمولا در غذاهای آسیایی از نودل استفاده می شود. یک نوع سالاد آسیایی را به شما آموزش می دهیم که در آن از پنیر سرخ شده استفاده شده است.

 مواد لازم:

  •    نودل 1 بسته
  •     آب جوش 2 پیمانه
  •     فلفل دلمه ای رنگی خرد شده 4/1 پیمانه
  •     کنسرو ذرت 8/1 پیمانه
  •     آناناس خرد شده 4/1 پیمانه
  •    پنیر کبابی چهارگوش خرد شده 6 تکه
  •     پودر تخم گشنیز 8/1 قاشق چایخوری
  •     فیله گوساله خلالی خرد شده 150 گرم
  •     پودر پنیر پارمسان 2 قاشق سوپخوری
  •     روغن کنجد


روش تهیه:
1. نودل و آب جوش را روی حرارت بگذارید تا آب نودل کاملا تبخیر شود؛ سپس فلفل دلمه ای های رنگی، کنسرو ذرت و آناناس خرد شده را همراه روغن کنجد و پودر تخم گشنیز مخلوط کنید.
2. حال نودل ها را آبکش و با سبزیجات مخلوط کرده، پودر پنیر پارمسان را اضافه کنید.
3. در انتها فیله های تفت داده شده را اضافه می کنیم و پنیر کبابی سرخ کرده روی آن قرار می دهیم و به آرامی مخلوط کنید.

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
سایت تفریحی و خبری خانه خبر (جی10) خوش آمدید
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 20730
  • کل نظرات : 271
  • افراد آنلاین : 134
  • تعداد اعضا : 3948
  • آی پی امروز : 484
  • آی پی دیروز : 822
  • بازدید امروز : 4,553
  • باردید دیروز : 8,645
  • گوگل امروز : 1
  • گوگل دیروز : 5
  • بازدید هفته : 22,226
  • بازدید ماه : 22,226
  • بازدید سال : 308,973
  • بازدید کلی : 9,736,328
  • کدهای اختصاصی
    خانه خبر