loading...
خانه خبر(جی 10)
آخرین ارسال های انجمن
دانشجویان پزشکی بازدید : 193 پنجشنبه 07 آبان 1394 نظرات (0)

خانه خبر (جی 10): طرز تهیه سالاد مرغ آسیایی

  اگر سالاد مرغ را می پسندید پس باید این دستور پخت را حتماً برای یکبار هم که شده امتحان کنید.

  سالاد مرغ آسیایی یک از کامل ترین سالادهای مرغ می باشد و به خاطر طعم بی نظیرش طرفداران بی شماری در آسیا دارد.

مواد لازم :

  • دو قاشق غذا خوری شکر قهوه ای
  • دو قاشق چای خوری سس سویا
  • یک قاشق غذا خوری روغن کنجد
  • یک چهارم فنجان روغن نباتی
  • سه قاشق غذاخوری سرکه برنج
  • 240 گرم رشته فرنگی برنج
  • یک عدد  کاهو ، شسته شده ، خشک شده و خرد شده
  • چهار عدد سینه مرغ بدون استخوان پخته شده و خرد شده
  • سه عدد پیازچه، خرد شده
  • یک قاشق غذا خوری دانه کنجد

طرز تهیه :

ابتدا سس سالاد را به این شیوه آماده می کنیم: شکر قهوه ای ، سس سویا ، روغن کنجد ، روغن سالاد و سرکه برنج را در یک کاسه می ریزیم و به هم می زنیم تا کاملا مخلوط شوند.

درون ماهیتابه چند قاشق غذا خوری روغن ریخته و روی حرارت بالا قرار می دهیم و رشته فرنگی را اضافه کرده و به هم می زنیم اجازه می دهیم تا رشته ها کمی پف کنند و سپس روی دستمال کاغذی تخلیه می کنیم تا روغنش گرفته شود.

حال در یک کاسه دیگر کاهو ، مرغ پخته شده و خرد شده ، پیازچه و دانه های کنجد را ترکیب می کنیم و حدود 10 دقیقه درون یخچال قرار می دهیم تا خنک شود.

سپس در هنگام مصرف رشته فرنگی را رویش می ریزیم و مقدار کافی سس اضافه می کنیم.

از خوردن این غذای خوشمزه لذت ببرید و نظرات خودتون در مورد این غذا رو با دیگر کاربران به اشتراک بگذارید.

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
سایت تفریحی و خبری خانه خبر (جی10) خوش آمدید
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 20730
  • کل نظرات : 271
  • افراد آنلاین : 126
  • تعداد اعضا : 3948
  • آی پی امروز : 485
  • آی پی دیروز : 822
  • بازدید امروز : 4,611
  • باردید دیروز : 8,645
  • گوگل امروز : 1
  • گوگل دیروز : 5
  • بازدید هفته : 22,284
  • بازدید ماه : 22,284
  • بازدید سال : 309,031
  • بازدید کلی : 9,736,386
  • کدهای اختصاصی
    خانه خبر