loading...
خانه خبر(جی 10)
آخرین ارسال های انجمن
دانشجویان پزشکی بازدید : 63 یکشنبه 10 آبان 1394 نظرات (0)

خانه خبر: حلوا مدل‌های مختلف و طعم‌های متنوعی دارد. اگر حلوا دوست دارید و دلتان می‌خواهد یک نوع جدید آن را امتحان کنید، این حلوای بادام بهترین انتخاب است. طعم و مزه بی‌نظیر بادام جایگاه این حلوا را یک سر و گردن بالاتر از بقیه حلواها برده است.


مواد لازم برای 2 نفر

  • 1 پیمانه آرد سنگک
  • 1 پیمانه شکر
  • 2   /1 1 پیمانه آب
  •  2   /1 پیمانه بادام پودر شده
  •  2   /1 پیمانه روغن مایع
  •  2  /1 پیمانه گلاب
  • 1 ق س زعفران دم شده
  • 1 ق چ دارچین


طرز تهیه:

1. آرد را درون قابلمه مناسبی تفت دهید تا رنگش عوض شود.

2. در یک قابلمه جداگانه آب و شکر را بگذارید جوش بیاید.زعفران و گلاب را هم اضافه کنید تا شربت حلوا آماده شود.

3. وقتی رنگ آرد عوض شد، دارچین و بادام پودر شده را اضافه کنید و هم بزنید.

4.  حالا روغن را بریزید و خوب هم بزنید.

5.  شربت حلوا را روی آرد بریزیدو خیلی سریع هم بزنید.وقتی آب بخار شد و حلوا به قاشق نچسبید، قابلمه را از روی حرارت بردارید و درون ظرف بکشید.

نکته

می‌توانید آرد و روغن را از همان ابتدا مخلوط کنید و هم بزنید و وقتی رنگ آرد تیره شد، شربت حلوا را اضافه کنید.

 

مجله آشپزی مثبت - آزاده رسولی

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
سایت تفریحی و خبری خانه خبر (جی10) خوش آمدید
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 20730
  • کل نظرات : 271
  • افراد آنلاین : 141
  • تعداد اعضا : 3948
  • آی پی امروز : 475
  • آی پی دیروز : 822
  • بازدید امروز : 4,011
  • باردید دیروز : 8,645
  • گوگل امروز : 1
  • گوگل دیروز : 5
  • بازدید هفته : 21,684
  • بازدید ماه : 21,684
  • بازدید سال : 308,431
  • بازدید کلی : 9,735,786
  • کدهای اختصاصی
    خانه خبر