loading...
خانه خبر(جی 10)
آخرین ارسال های انجمن
دانشجویان پزشکی بازدید : 65 جمعه 29 آبان 1394 نظرات (0)

مجله آشپزی مثبت - مهناز کریمی: این روزها که فصل گردوی تازه است، توی خانه همه ما حداقل یکی دوکیلو گردو پیدا می شود. آن ها را فقط برای صبحانه و فسنجان مصرف نکنید گردو  در کوکو و سالاد بی داد  می کند باور ندارید امتحان کنید.  این کوکو برای شام عالی است.


مواد لازم براي 4  نفر

  •  200 گرم گردوی آسیاب شده
  •  4 عدد تخم‌مرغ
  • 1 عدد پیاز
  • 3 ق س رب انار
  • 3 ق س کنجد درسته
  • به میزان لازم نمک و فلفل
  • به میزان لازم روغن برای سرخ کردن


طرز تهیه:

1. ابتدا پیاز را ریز خرد کنید. در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. حالا پیاز خرد شده را داخل آن تفت دهید تا نرم و طلایی شود، سپس آن را از تابه درآورده و در کاسه‌ای بریزید.

2 بعدازآنکه پیازداغ خنک شد، آن را داخل یک کاسه بزرگ بریزید. حالا تخم‌مرغ‌ها، رب انار، گردوی آسیاب شده، کنجد و به میزان لازم نمک و فلفل را هم اضافه کرده و مواد را خوب هم بزنید تا مایه کوکو آماده شود.

3  در یک تابه مناسب مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. وقتی روغن داغ شد مایه کوکو را داخل آن بریزید و پخش کنید. صبر کنید تا یک طرف کوکو سرخ شود، سپس کوکو را برگردانید تا طرف دیگر آن هم سرخ شود.

4 بعدازآنکه کوکو آماده شد، آن را برش بزنید و سرخ کنید.

یه جور دیگه

اگر گردو دوست ندارید،به‌جای گردوی آسیاب شده از کنجد آسیاب شده و  به جای سیر از پودر سیر هم می‌توانید استفاده کنید

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
سایت تفریحی و خبری خانه خبر (جی10) خوش آمدید
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 20730
  • کل نظرات : 271
  • افراد آنلاین : 223
  • تعداد اعضا : 3948
  • آی پی امروز : 739
  • آی پی دیروز : 684
  • بازدید امروز : 6,089
  • باردید دیروز : 9,028
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 15,117
  • بازدید ماه : 15,117
  • بازدید سال : 301,864
  • بازدید کلی : 9,729,219
  • کدهای اختصاصی
    خانه خبر