loading...
خانه خبر(جی 10)
آخرین ارسال های انجمن
دانشجویان پزشکی بازدید : 49 چهارشنبه 04 آذر 1394 نظرات (0)
 
مجله آشپزی مثبت - اکرم عسگری جوجه کباب، بال کبابی، کباب کتف و کلا همه چیزهای کبابی از آن دسته از غذاهای لذیذ هستند. اما نکته مهم نوع مزه دار کردن آنهاست که اهمیت زیادی در طعم کباب دارد. در این مطلب آشپزی می خواهیم عسل را در مزه دار کردن کتف ها دخالت دهیم.


مواد لازم برای 4 نفر

  • 1  کیلو کتف مرغ
  •  1 پیمانه سس کچاپ
  •  1 ق س پودر فلفل قرمز
  • 2 ق س سرکه سیب
  • 2 ق س سس سویا
  • 1 ق چ پودر آویشن
  • 4 ق س شکر قهوه ای
  • 3 ق س عسل
  • 3 ق س روغن
  • 1 ق چ زردچوبه
  • به تعداد لازم سیخ چوبی


طرز تهیه:

1.  ابتدا کتف مرغ را بشویید و در سبدی بریزید تا آب اضافی آن گرفته شود. در یک کاسه مناسب سس کچاپ، عسل، شکر قهوه‌ای، سس سویا، سرکه، زردچوبه، فلفل قرمز، پودر آویشن و روغن را بریزید و خوب باهم مخلوط کنید.

2. در یک ظرف مناسب نیمی از مخلوط حاصل را روی کتف‌ها بریزید و  ظرف را به مدت نیم ساعت داخل یخچال قرار دهید تا کتف‌ها مزه دار شوند.

3. فر را با دمای 200 درجه سانتی‌گراد روشن کنید. کتف‌ها را به سیخ بکشید. داخل سینی فر، فویل قرار داده و سیخ‌ها را روی فویل بچینید. مابقی مخلوط را روی کتف‌ها بریزید، سپس سینی را داخل فر قرار دهید. وقتی یک طرف آنها پخت، سیخ‌ها را برگردانید تا آن طرف کتف‌ها هم پخته و آماده شود. وقتی کباب‌ها آماده شد، آنها را از فر درآورده و سرو کنید.

يه جور ديگه

این غذا را روی اجاق‌گاز هم می‌توانید درست کنید. به این صورت که در یک تابه مقداری روغن بریزید، کباب‌ها را داخل آن بچینید و سپس آن را روی حرارت قرار دهید.

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
سایت تفریحی و خبری خانه خبر (جی10) خوش آمدید
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 20730
  • کل نظرات : 271
  • افراد آنلاین : 297
  • تعداد اعضا : 3948
  • آی پی امروز : 525
  • آی پی دیروز : 568
  • بازدید امروز : 9,023
  • باردید دیروز : 10,067
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 2
  • بازدید هفته : 36,763
  • بازدید ماه : 36,763
  • بازدید سال : 323,510
  • بازدید کلی : 9,750,865
  • کدهای اختصاصی
    خانه خبر