loading...
خانه خبر(جی 10)
آخرین ارسال های انجمن
دانشجویان پزشکی بازدید : 101 پنجشنبه 05 آذر 1394 نظرات (0)

مواد لازم:

۲ قاشق چایخوری روغن زیتون
۱ قاشق چایخوری کره
نصف قاشق چایخوری دانه گشنیز
نصف قاشق چایخوری دانه رازیانه
یک چهارم قاشق چایخوری دانه زیره
۱ عدد پیاز خرد شده
۴ تا ۵ فنجان کاهو برگ خرد شده
نصف قاشق چایخوری نمک
۴۲۰ گرم گوجه فرنگی پوست کنده
۴ فنجان عصاره مرغ
فلفل سیاه تازه

طرز تهیه:

ادویه ها (دانه گشنیز، رازیانه و زیره) رو داخل یه هاون ریخته و بکوبین.

یه قابلمه برداشته روی حرارت متوسط قرار بدین و روغن زیتون و کره رو داخلش گرم کنین. پیاز خرد شده رو اضافه کرده و برای ۵ دقیقه تفت بدین تا نرم بشن.

,[categoriy]

کاهو برگ خرد شده رو داخل قابلمه ریخته و با پیاز خوب مخلوط کنین. حالا گوجه رو هم اضافه کرده و هم بزنین.

,[categoriy]
,[categoriy]

عصاره مرغ رو داخل قابلمه ریخته و بذارین جوش بیاد. در همین حین نمکش رو تست کرده و اگه لازمه کمی نمک بهش بزنین. بعد از اینکه جوش اومد حرارت رو کم کرده و درب قابلمه رو بذارین. ۲۰ تا ۲۵ دقیقه صبر کنین تا کاهو به خوبی بپزه.

,[categoriy]
,[categoriy]

در آخر فلفل سیاه رو روی سوپ پاشیده و سرو کنین.

ترجمه: حمیده انیسی بصیر

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
سایت تفریحی و خبری خانه خبر (جی10) خوش آمدید
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 20730
  • کل نظرات : 271
  • افراد آنلاین : 16
  • تعداد اعضا : 3948
  • آی پی امروز : 507
  • آی پی دیروز : 280
  • بازدید امروز : 1,855
  • باردید دیروز : 1,494
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 1
  • بازدید هفته : 10,256
  • بازدید ماه : 1,855
  • بازدید سال : 244,280
  • بازدید کلی : 9,671,635
  • کدهای اختصاصی
    خانه خبر