برای 12-16 عدد براونی
زمان آماده سازی : 15 دقیقه
زمان پخت : 30 دقیقه
مواد لازم تهیه براونی |
|
کره ذوب شده |
8 ق غ |
شکر |
1 فنجان |
کاکائو |
یک چهارم فنجان |
عصاره وانیل |
نصف ق چ |
نمک |
یک هشتم ق چ |
تخم مرغ بزرگ |
2 عدد |
آرد |
سه چهارم فنجان |
مواد لازم تهیه تافی پنیری |
|
تافی چیپسی |
سه چهارم فنجان |
پنیر خامه ای |
200 گرم |
زرده تخم مرغ بزرگ |
1 عدد |
در این مقاله شما را با طرز تهیه براونی تافی پنیری آشنا میکنیم.
برای تهیه براونی :
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.
کف قالبی 20 *20 را کاغذ روغنی انداخته و اطرافش را چرب کنید.
کره ذوب شده ، شکر ، پودر کاکائو ، وانیل و نمک را با هم ترکیب نمایید.
تخم مرغ را در ظرفی جدا شکسته و هم بزنید تا کمی کرم رنگ شود سپس به ترکیب بالا اضافه نمایید. آرد را به این مخلوط اضافه کرده و به صورت دورانی و آرام تمام مواد را مخلوط نمایید.
سه چهارم خمیر را درون قالب ریخته و یک چهارم از آن را نگه دارید.
برای تهیه تافی های پنیری :
تافی های چیپسی را درون مایکروفر ذوب کنید و هر 20 ثانیه آن ها را خارج نمایید و هم بزنید که نسوزند. اگر مایکروفر در دسترس نداشتید تافی ها را روی بخار آب ذوب کنید.
پنیر خامه ای و زرده تخم مرغ را با هم زن بزنید وقتی کاملا ترکیب شدند شکلت ذوب شده را در حین هم زدن به آنها اضافه کنید.
مطابق تصویر یکی در میان تکه هایی از تافی پنیری و براونی ها را درون قالب گذاشته و با کمک یک خلال دندان یا چاقو با هم ترکیبشان کنید تا به طرح مورد نظرتان برسید.
خمیر براونی تافی پنیری را به مدت نیم ساعد داخل فر بگذارید و بعد از پخت اجازه دهید کاملا درون قالب خنک شوند سپس به 12-16 مربع تقسیم نموده برش زده و سرو کنید.