loading...
خانه خبر(جی 10)
آخرین ارسال های انجمن
دانشجویان پزشکی بازدید : 147 دوشنبه 09 آذر 1394 نظرات (0)

 

باقلوا سیگاری

برای 24 عدد باقلوا سیگاری

مواد لازم برای شربت عسل

شکر

1 فنجان

عسل

1 فنجان

آب

1 فنجان

وانیل

کمی

دارچین

1 ق چ

مواد لازم برای باقلوا

پسته

300 گرم

گردو

300 گرم

بادام

150 گرم

رنده پوست لیمو

1 ق غ

دارچین

1 ق غ

نمک

نصف ق چ

خمیر فیلو (یا خمیر یوفکا)

450 گرم

کره ذوب شده

1 فنجان

شانه عسل

در صورت تمایل برای تزئین

 اگر این باقلوا رو همراه قهوه میل نمایید بسیار عالی و خوشمزه خواهد بود.

طرز تهیه :

در این مقاله شما را با طرز تهیه باقلوا سیگاری آشنا میکنیم.

برای تهیه شربت :

شکر ، عسل و آب را مخلوط کرده و در یک ماهیتابه روی حرارت بگذارید تا به جوش آید . هم بزنید تا شکر حل شود سپس ماهیتابه را راز روی حرارت برداشته و وانیل و دارچین را به آن افزوده مخلوط کنید و کناری بگذارید تا سرد شود.

 

برای تهیه باقلوا سیگاری :

مغز گردو ، بادام و پسته را جداگانه پودر کنید سپس یک چهارم فنجان از مغز بادام ، گردو و پسته را برای تزئین کنار بگذارد و سپس باقیمانده مغز گردو ، پسته ، رنده پوست لیمو ، دارچین و نمک و وانیل را با هم مخلوط نموده و ترکیب کنید تا یک توده ی خمیری شکل بدست آید.

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.

سینی فر به اندازه 32*22 سانتیمتری را چرب کنید.

خمیر فیلو را از بسته بندی خارج کرده و یک ورق از آن را برداشته بقیه ی خمیر ها را با حوله ای مرطوب بپوشانید تا خشک نشوند.

 خمیر فیلو را روی میز کار پهن کرده با قلم مو رویش را کره ذوب شده بکشید و حدود 3 قاشق غذاخوری از ترکیب مغزها را در یک طرف خمیر ریخته و آن را رول کنید و از سمت درز خمیر را به سمت پایین در سینی فر بگذارید.

سایر خمیر ها را هم به همین شکل پر کنید و بچینید تا قالب پر شود . سپس خمیرها را به قطعات دلخواه برش زده و رویشان را با قلم مو به کره آغشته کنید.

زمان پخت باقلواها در فر حدود 22-32 دقیقه است . حواستان باشد که باقلوا زیادی در فر نماند و بیش از حد قهوه ای نشود.

باقلوا را که از فر خارج نمودید بلافاصله شربت بدهید. سپس پودر مغزهایی که جدا کرده اید را رویش بپاشید.

نکته مهم در پخت باقلوا این است که هنگام اضافه کردن شربت ، باقلوا باید داغ باشد و شربت خنک باشد تا خمیر فیلو تردی خودش را حفظ  کند.

برای سرو میتوانید تکه هایی از شانه ی عسل را برای زیبایی کنار باقلواها بگذارید تا در صورتی که مهمانتان تمایل داشت باقلوای شیرین تری میل نماید بتواند از عسل ان استفاده نماید.

نکته : در صورتی که تمایل داشتید کمی طعم تندی به باقلوا بدهید میتوانید یک چهارم ق چ میخک به مواد درونی بریزید و تکه های فلفل قرمز داخل شربتش بخوابانید که بعدا بتواند آن ها را از شربت جدا کنید و فقط طعم تندیشان در شربت بماند.

 

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
سایت تفریحی و خبری خانه خبر (جی10) خوش آمدید
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 20730
  • کل نظرات : 271
  • افراد آنلاین : 290
  • تعداد اعضا : 3948
  • آی پی امروز : 524
  • آی پی دیروز : 568
  • بازدید امروز : 7,809
  • باردید دیروز : 10,067
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 2
  • بازدید هفته : 35,549
  • بازدید ماه : 35,549
  • بازدید سال : 322,296
  • بازدید کلی : 9,749,651
  • کدهای اختصاصی
    خانه خبر