loading...
خانه خبر(جی 10)
آخرین ارسال های انجمن
دانشجویان پزشکی بازدید : 327 دوشنبه 16 آذر 1394 نظرات (0)
خانه خبر :مجله زندگی ایده آل - مهشید امیری: اگرچه باسلوق یکی از شیرینی هایی است که خیلی زیاد مصرف نمی شود اما خیلی ها آن را دوست دارند. برای همین طرز تهیه باسلوق خانگی را به شما آموزش داده ایم.

مواد لازم:
  •    ژله موردنظر: یک بسته لیمو یا پرتقال
  •     شکر: یک پیمانه
  •     نشاسته: نصف پیمانه
  •     آب سرد: یک دوم پیمانه
  •     گلاب: یک دوم پیمانه
  •     آرد نشاسته و پودرقند: به میزان لازم برای غلتاندن

روش تهیه:
 1. ابتدا نشاسته را با آب حل کنید؛ سپس شکر و بقیه مواد را اضافه کرده، روی حرارت قرار دهید و به آرامی هم بزنید تا سفت شود و بجوشد. در این مرحله داخل ظرف مناسب یک کیسه فریزر یا سلفون بیندازید، مواد آماده شده را در ظرف بریزید و در یخچال به مدت 6 تا 7 ساعت قرار دهید.
2. حالا ظرف را  از یخچال درآورده با چاقو برش های دلخواه بزنید و در آرد نشاسته و پودرقند یا پودرنارگیل بغلتانید و در ظرف بچینید.
نکته:
شما می توانید به دلخواه از انواع اسانس ها و رنگ ها در داخل این دسر استفاده کنید یا به جای پودرقند آی سینگ شوگر مصرف کنید.
مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
سایت تفریحی و خبری خانه خبر (جی10) خوش آمدید
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 20730
  • کل نظرات : 271
  • افراد آنلاین : 158
  • تعداد اعضا : 3948
  • آی پی امروز : 464
  • آی پی دیروز : 822
  • بازدید امروز : 2,881
  • باردید دیروز : 8,645
  • گوگل امروز : 1
  • گوگل دیروز : 5
  • بازدید هفته : 20,554
  • بازدید ماه : 20,554
  • بازدید سال : 307,301
  • بازدید کلی : 9,734,656
  • کدهای اختصاصی
    خانه خبر