loading...
خانه خبر(جی 10)
آخرین ارسال های انجمن
دانشجویان پزشکی بازدید : 75 چهارشنبه 18 آذر 1394 نظرات (0)
خانه خبر: انتخاب اسم فارسی برای این پیش غذای بسیار خوشمزه و هیجان انگیز کار سختی بود ولی بالاخره میگو توپی شد. این پیش غذای خوشگل و خوشمزه و متفاوت میتواند مهمانان شما را غافلگیر کند.

مواد لازم:

  •     میگو 750 گرم
  •     پیازچه ریز شده 250 گرم
  •     برنج 1 پیمانه
  •     روغن کنجد 2 قاشق غذاخوری
  •     کنجد به میزان لازم
  •     سویا سس 2 قاشق غذاخوری
  •     سیر 1 حبه
  •     زنجبیل 1 قاشق مرباخوری
  •     نمک وفلفل به میزان لازم

طرز تهیه

1. برنج را به صورت کته ای با آب بیشتر بپزید تا کامل نرم شود. کنار بگزارید تا کاملا سرد شود.

2.برنج را همراه میگو تمیز شده ، پیازچه ، سیر ، زنجبیل و نمک و فلفل و کمی روغن کنجد و سویا سس چرخ کرده و یا در دستگاه های غذا ساز بریزید تا کاملا خمیری و یک دست شود .مواد را کامل ورز دهید .مواد را به مدت 1 ساعت در ظرف در بسته در یخچال قرار دهید تا کمی سفت شود .

3. خمیر بدست آمده را به صورت توپی به اندازه گردو در آورده و کامل در کنجد بغلطانید و در روغن مخصوص سرخ کردنی ، سرخ کرده و بر روی دستمال مخصوص بگذارید تا روغن آن برود.

4.در ظرف مناسب به همراه کاهو و هویج سایر مواد که جهت تزیین استفاده میشود سرو نمایید

 

منبع :وب سایت پیمونه

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
سایت تفریحی و خبری خانه خبر (جی10) خوش آمدید
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 20730
  • کل نظرات : 271
  • افراد آنلاین : 306
  • تعداد اعضا : 3948
  • آی پی امروز : 698
  • آی پی دیروز : 684
  • بازدید امروز : 2,627
  • باردید دیروز : 9,028
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 11,655
  • بازدید ماه : 11,655
  • بازدید سال : 298,402
  • بازدید کلی : 9,725,757
  • کدهای اختصاصی
    خانه خبر