loading...
خانه خبر(جی 10)
آخرین ارسال های انجمن
دانشجویان پزشکی بازدید : 157 شنبه 21 آذر 1394 نظرات (0)

مجله زندگی ایده آل - مهشید امیری: همیشه وقتی قصد سفر دارید و یا اگر قرار است یک عصر روز تعطیل را با خانواده بگذرانید، نیاز به یک میان وعده راحت دارید. این مینی برگر ها به دردتان می خورد. حتی زمان هایی که در خانه هستید می توانید این برگرها را به عنوان میان وعده برای کودکتان درست کنید.


مواد لازم:

  •     آرد سفید نان: 400 گرم
  •     نمک: 1 قاشق چایخوری
  •     شکر: 1 قاشق سوپخوری
  •     فلفل سیاه: 2 قاشق چایخوری
  •     مایه خمیر: 7 گرم
  •     تخم‌مرغ: 1 عدد
  •     زرده تخم مرغ: 1 عدد
  •     شیر ولرم: 60 میلی‌لیتر
  •     روغن مایع: 3 قاشق سوپخوری
  •     سیب‌زمینی پوره شده: 175 گرم
  •     شیر برای رومال: 3 قاشق سوپخوری
  •     سیر خرد شده: 3 حبه


مواد اولیه مینی‌برگر

  •     گوشت چرخ کرده: 200 گرم
  •     تخم‌مرغ: 1 عدد
  •     ادویه: پودرسیر، آویشن، نمک، فلفل و زردچوبه: 1 قاشق چایخوری
  •     پیاز رنده شده: 1 عدد
  •     آردسوخاری: 1 قاشق سوپخوری
  •     سبزی خشک معطر ( ریحان، شوید و جعفری): 1 قاشق چایخوری
  •     فلفل دلمه‌ای نگینی ریز خرد شده: یک‌چهارم پیمانه


روش تهیه نان:

1. ابتدا آرد، نمک، شکر و فلفل و مایه خمیر را با هم مخلوط کرده، وسط مواد را گود کنید. در ظرفی جداگانه تخم‌مرغ، زرده، شیر و روغن مایع را با هم مخلوط کنید. پوره سیب‌ زمینی و سیر را به این مواد  اضافه کنید.

2. این مواد را به مواد آرد بیفزایید و خمیر را خوب ورز دهید. خمیر را در کاسه‌ای بگذارید تا یک ساعت استراحت کند. بعد از استراحت به شکل گلوله هایی درآورید، در سینی فر بچینید و باز به مدت یک ربع استراحت بدهید. سپس رومال کنید و در فر از قبل گرم شده با دمای 190 درجه سانتی گراد به مدت 15 دقیقه قرار دهید.

3. پس از آماده شدن نان‌ها آنها را از وسط نصف کنید و با گوشت‌ چرخ کرده یا مواد مینی‌برگر، الویه یا هر مواد دلخواهی پر کنید.

روش  تهیه مواد داخل نان:

1. گوشت چرخ کرده، پیاز رنده شده و تخم‌مرغ را به خوبی ورز دهید تا کاملا چسبناک شود. بعد ادویه‌ها و سبزی خشک را به همراه نمک اضافه کرده، دوباره ورز دهید.

2. در آخر فلفل دلمه‌ای نگینی ریز و آردسوخاری را به مخلوط افزوده،  ورز دادن را ادامه دهید؛سپس کمی آب گرم به کف دست‌تان بزنید، از مواد به اندازه یک گردو بردارید و به شکل همبرگرهای کوچک گرد کنید.

3. سرش را کمی صاف کرده، در ماهیتابه چدنی که کمی چرب شده سرخ کنید. این مینی‌برگرها را بین نان‌های سیب‌زمینی و سیر سرو و به دلخواه با گوجه‌‌فرنگی و پنیر و زیتون تزیین کنید.

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
سایت تفریحی و خبری خانه خبر (جی10) خوش آمدید
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 20730
  • کل نظرات : 271
  • افراد آنلاین : 298
  • تعداد اعضا : 3948
  • آی پی امروز : 729
  • آی پی دیروز : 684
  • بازدید امروز : 4,929
  • باردید دیروز : 9,028
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 13,957
  • بازدید ماه : 13,957
  • بازدید سال : 300,704
  • بازدید کلی : 9,728,059
  • کدهای اختصاصی
    خانه خبر