loading...
خانه خبر(جی 10)
آخرین ارسال های انجمن
دانشجویان پزشکی بازدید : 449 پنجشنبه 24 دی 1394 نظرات (0)

وب سایت آشپز باشی: من همیشه به درست کردن غذاهای ملل دیگر خیلی علاقه نشان می دهم. فکر می کنم خیلی ها هم مثل من باشند و دوست داشته باشند غذاهای کشور های دیگر را هم درست کنند و تجربه هایی در این زمینه بدست بیاورند.

مواد لازم:

  • ۱ پیمانه  برنج
  • ۲ قاشق سوپ خوری  روغن گیاهی
  • ۱ عدد پیاز
  • ۲ حبه  سیر
  • ۱ قاشق سوپ خوری پودر کاری
  • ۱ قاشق چای خوری پودر زنجبیل
  • ۳ پیمانه رب گوجه
  • ۸۵۰ گرم  نخود
  • ۱ قاشق سوپ خوری آبلیموی تازه
  • ۱/۲ پیمانه ماست کم چرب
  • یک و نیم پیمانه آب    

طرز تهیه:

1. برنج را بپزید و روی آن را بپوشانید تا گرم بماند.

  2.در حین پخته شدن برنج، در یک ماهیتابۀ بزرگ روغن را گرم کنید. پیاز و سیر را به همراه نمک و فلفل اضافه کنید. به طور مداوم حدود 4 تا 6 دقیقه هم بزنید تا پیازها نرم شوند. پودر کاری وزنجبیل را اضافه کنید. حدود 1 دقیقه بپزید و هم بزنید تا معطر شوند.

 

3.رب گوجه، نخودها و یک و نصفی پیمانه آب اضافه کنید و صبر کنید تا به جوش بیایند، شعله را کم کنید و اجازه دهید حدود 8 تا 10 دقیقه آرام بپزد و هر چند دقیقه یک بار آن را هم بزنید تا غلیظ شود. آبلیمو را اضافه کنید و به هم بزنید.

4.نمک و فلفل را اضافه کنید. خورش را به همراه برنج و ماست سرو کنید. می توانید در نهایت روی خورش را با کمی کاری و برش های لیمو تزئین کنید.


مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
سایت تفریحی و خبری خانه خبر (جی10) خوش آمدید
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 20730
  • کل نظرات : 271
  • افراد آنلاین : 309
  • تعداد اعضا : 3948
  • آی پی امروز : 722
  • آی پی دیروز : 684
  • بازدید امروز : 3,814
  • باردید دیروز : 9,028
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 12,842
  • بازدید ماه : 12,842
  • بازدید سال : 299,589
  • بازدید کلی : 9,726,944
  • کدهای اختصاصی
    خانه خبر