loading...
خانه خبر(جی 10)
آخرین ارسال های انجمن
دانشجویان پزشکی بازدید : 357 شنبه 07 فروردین 1395 نظرات (0)
وب سایت آشپز باشی: گاناش سسی برای پوشش کیک است، میتوانید گاناش را پس از اینکه سرد شد مستقیم روی کیک بریزید اما برای زیبایی و خوشمزه تر شدن کیک پیشنهاد میشود ابتدا کیک را با خامه فرم گرفته روکش کنید سپس گاناش را روی آن بریزید.

خانه خبر(جی 10) : گاناش شکلاتی؛ روکشی برای کیک خوشمزه‌تان

مواد لازم:

  • ۴۵۰ گرم  شکلات ریز شده
  • دو و نیم فنجان  کرم شیرینی پزی
  • ۱/۴ فنجان  شربت ذرت   

طرز تهیه:

1.شکلات ها را درون یک کاسه ی بزرگ مقاوم در برابر حرارت قرار دهید. کرم و شربت ذرت را روی حرارت متوسط رو به زیاد بجوشانید و روی شکلات ها بریزید . بدون هم زدن بگذارید شکلات ها کم کم آب شوند .


 2. از وسط مواد به سمت کناره های ظرف شروع به مخلوط نمودن شکلات آب شده و کرم نمایید تا ترکیبی صاف و یک دست حاصل شود. بیش از حد لازم هم نزنید.

3. کرم را در یخچال قرار دهید و هر پنج دقیقه یک بار آن را بیرون آورده هم بزنید تا زمانی که شکل گرفته و رنگش کمی روشن تر شود.

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
سایت تفریحی و خبری خانه خبر (جی10) خوش آمدید
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 20730
  • کل نظرات : 271
  • افراد آنلاین : 20
  • تعداد اعضا : 3948
  • آی پی امروز : 357
  • آی پی دیروز : 280
  • بازدید امروز : 1,127
  • باردید دیروز : 1,494
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 1
  • بازدید هفته : 9,528
  • بازدید ماه : 1,127
  • بازدید سال : 243,552
  • بازدید کلی : 9,670,907
  • کدهای اختصاصی
    خانه خبر