loading...
خانه خبر(جی 10)
آخرین ارسال های انجمن
دانشجویان پزشکی بازدید : 209 جمعه 18 دی 1394 نظرات (0)
مجله آشپزی مثبت - سودابه نصرتی: کتلت همه‌جوره‌اش خوشمزه است  اما کتلت بیجاری خیلی خاص است. این کتلت سنتی مردم بیجار از مخلوط دو گوشت درست می‌شود: گوشت گوسفند لخم و گوشت گوساله چرخ شده. این کتلت با طعم و مزه جدیدی که دارد می تواند یک شام ویژه برای کتلت دوستان باشد.

خانه خبر (جی 10) :کتلت بیجاری ها یه چیز دیگه است!

مواد لازم برای 4 نفر

  • 200 گرم گوشت گوسفند
  • 100 گرم گوشت چرخ‌کرده
  • 1  عدد پیاز
  • 2 عدد سیب‌زمینی
  • 2 عدد تخم‌مرغ
  • به میزان لازم نمک و زردچوبه

طرز تهیه:

1. گوشت گوسفند را با نصف پیاز بگذارید بپزد.

2. وقتی گوشت گوسفند پخت، آن را خوب بکوبید و در ظرفی بریزید.

3. حالا گوشت چرخ‌کرده را اضافه کنید.

4. نصف پیاز باقیمانده را رنده کنید و با سيب​زميني رنده شده روی گوشت‌ها بریزید.

5. تخم‌مرغ ها، نمک و زردچوبه را هم اضافه کنید و خوب هم بزنید.

6. حالا از مواد به‌اندازه یک گردو بردارید و آن را کف دستتان شکل دهید، سپس در روغن با حرارت ملایم سرخ کنید.

نکته

اگر گوشت گوسفند دوست ندارید می توانید به جای گوشت لخم گوسفند از گوشت گوساله استفاده نمایید.
مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
سایت تفریحی و خبری خانه خبر (جی10) خوش آمدید
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 20730
  • کل نظرات : 271
  • افراد آنلاین : 6
  • تعداد اعضا : 3948
  • آی پی امروز : 135
  • آی پی دیروز : 292
  • بازدید امروز : 429
  • باردید دیروز : 2,114
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 1
  • بازدید هفته : 4,851
  • بازدید ماه : 16,334
  • بازدید سال : 258,759
  • بازدید کلی : 9,686,114
  • کدهای اختصاصی
    خانه خبر