مواد لازم برای 12 نفر
مواد لازم کیک |
|
کره نرم |
1 فنجان |
شکر قهوه ای |
1 فنجان |
رنده پوست یک عدد پرتقال |
|
وانیل |
1 ق چ |
تخم مرغ بزرگ |
3 عدد |
آرد |
1 و نیم فنجان |
نمک دریا |
یک چهارم ق چ |
ادویه پای کدو |
2 ق چ |
کرن بری خشک و نصف شده |
نصف فنجان |
شکلات چیپسی سفید |
نصف فجان |
مواد لازم فراستینگ |
|
پنیر خامه ای |
225 گرم |
پودر شکر |
3 فنجان |
وانیل |
1 ق چ |
رنده پوست یک عدد پرتقال |
|
مواد لازم برای تزئین |
|
کرن بری خشک |
|
پسته خرد شده |
|
شکلات سفید رنده شده |
|
طرز تهیه :
در این مقاله از آکاایران شما را با طرز تهیه کیک بارهای کرن بری آشنا میکنیم .
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود . یک سینی 22 * 32 سانتی را با کاغذ روغنی پوشانده و رویش را چرب کنید .
کره و شکر را حدود 3 دقیقه با هم بزنید تا روشن و کرمی شوند . تخم مرغ ، رنده پوست پرتقال و وانیل را اضافه کرده خوب هم بزنید . مواد خشک را با هم مخلوط نموده الک کنید و به کره اضافه نمایید و هم بزنید تا خمیر یکدست شود . کرن بری و شکلات چیپسی را با خمیر مخلوط نمایید و خمیر را در سینی ریخته صاف کنید و به مدت 20 – 25 دقیقه در فر بگذارید تا بپزد .
وقتی کیک سرد شد مواد فراستینگ را به آرامی با هم مخلوط نموده و روی کیک بریزید و با پسته و کرن بری و شکلات تزئینش کنید و برش بزنید .