loading...
خانه خبر(جی 10)
آخرین ارسال های انجمن
دانشجویان پزشکی بازدید : 339 پنجشنبه 22 بهمن 1394 نظرات (0)
مجله آشپزی مثبت: دسرهای ژلاتینی از جمله دسرهای فانتزی هستند که برای مهمانی ها گزینه مناسبی محسوب می شوند. طرز تهیه این دسر بسیار آسان است و می توانید به راحتی آن را درست کنید.

 


مواد لازم

  • 1 به تعداد لازم بیسکویت دایجستیو
  •  ۲ پیمانه شیر
  • 2  /1 پیمانه شیرین کننده ماردین
  • 8  /1 پیمانه ق چ وانیل
  • ۲ ق س پودر کاکائو
  • 2  /1 و ۴ ق چ پودر ژلاتین
  • ۲ عدد زرده تخم مرغ
  • ۱۵۰ گرم خامه
  • به میزان لازم پودر شکلات
  • به میزان لازم سس شکلات


طرز تهیه:

1.  زرده‌های تخم مرغ را به همراه ۲ ق س از شیرین  کننده ماردین و وانیل با همزن بزنید تا سفید رنگ و پوک شود. شیر را به همراه باقی ماننده شیرین کننده ماردین و پودر کاکائو روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید.

۲.  پودر ژلاتین را به همراه ۲/۱ پیمانه آب سرد مخلوط کرده و روی حرارت غیر مستقیم بگذارید تا کاملا شفاف و یکدست شود. مخلوط ژلاتین حل شده را با شیربه مخلوط زرده اضافه کنید. در آخر خامه را نیز اضافه کرده و با همزن بزنید تا یکدست شود. این مایه را درون قالب‌های کوچک ریخته و به مدت ۶ ساعت در یخچال بگذارید تا بسته شود. سپس روی بیسکویت‌ها را کمی خامه مالیده و سرو نمایید.

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
سایت تفریحی و خبری خانه خبر (جی10) خوش آمدید
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 20730
  • کل نظرات : 271
  • افراد آنلاین : 128
  • تعداد اعضا : 3948
  • آی پی امروز : 472
  • آی پی دیروز : 822
  • بازدید امروز : 3,719
  • باردید دیروز : 8,645
  • گوگل امروز : 1
  • گوگل دیروز : 5
  • بازدید هفته : 21,392
  • بازدید ماه : 21,392
  • بازدید سال : 308,139
  • بازدید کلی : 9,735,494
  • کدهای اختصاصی
    خانه خبر