loading...
خانه خبر(جی 10)
آخرین ارسال های انجمن
دانشجویان پزشکی بازدید : 49 شنبه 26 تیر 1395 نظرات (0)

وب‌سایت نمناک: سوپ اسفناج و خامه پیش غذای سرد اشتهاآور برای صرف شام است که می توانید طرز تهیه آن را در اینجا ببینید.

مواد لازم:

  • روغن مایع:4 قاشق غذاخوری
  • اسفناج:500 گرم، ساطوری
  • پیاز متوسط:یک عدد، ساطوری
  • لیمو ترش:یک عدد
  • خامه:یک پیمانه
  • شوید ساطوری:3 قاشق غذاخوری
  • خیار متوسط:2 عدد، ساطوری
  • پنیر موتزارلا یا پارمزان:4 قاشق غذاخوری، رنده شده
  • نمک و فلفل:به میزان لازم

 

طرز تهیه:

1 - روغن را در یک تابه روی شعله متوسط داغ کرده و پیاز را 5 دقیقه در آن تفت دهید تا بلوری شود، سپس اسفناج را اضافه کرده و تفت دادن را 3 تا 4  دقیقه دیگر ادامه دهید.

2 - پیاز و اسفناج را با کمک گوشت کوب برقی یا غذاساز پوره کنید، سپس دوباره آن را در تابه و روی حرارت برگردانید. 2 پیمانه آب اضافه کرده و با شعله ملایم و در بسته 20 دقیقه آن را بپزید.

3 - خامه و لیموترش را اضافه کرده و سوپ را از روی شعله بردارید و کنار بگذارید تا سرد شود.

4 - خیار، شوید و پنیر را اضافه کرده و نمک و فلفل آن را اندازه کنید.

نکات:

  •     سوپ اسفناج جزو سوپ میباشد
  •     زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه
  •     و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
  •     سوپ اسفناج را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
  •     توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
سایت تفریحی و خبری خانه خبر (جی10) خوش آمدید
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 20730
  • کل نظرات : 271
  • افراد آنلاین : 225
  • تعداد اعضا : 3948
  • آی پی امروز : 756
  • آی پی دیروز : 684
  • بازدید امروز : 7,464
  • باردید دیروز : 9,028
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 16,492
  • بازدید ماه : 16,492
  • بازدید سال : 303,239
  • بازدید کلی : 9,730,594
  • کدهای اختصاصی
    خانه خبر