loading...
خانه خبر(جی 10)
آخرین ارسال های انجمن
دانشجویان پزشکی بازدید : 103 چهارشنبه 30 تیر 1395 نظرات (0)

وب‌سایت بدندید: اگر هوس یک غذای متفاوت کرده اید اما حس بیرون رفتن یا هزینه کردن ندارید پیشنهاد می کنیم این غذا را تهیه کنید! مقدار مواد اولیه این غذا بسته به تعداد افرادی که برای آنها این غذا را تهیه می کنید متغییر می باشد اما هزینه تهیه آن برای سه نفر حداکثر 10 الی 15 هزارتومان می باشد

مواد لازم:

  • کتف مرغ…برای هر نفر ۳ الی ۴ عدد
  • پیاز خرد شده
  • زعفران دم کرده
  • نمک و فلفل…..اگر خواستید تند و اسپایسی باشد از فلفل قرمز بیشتری استفاده کنید
  • آبلیمو
  • پودر سیر
  • کنجد
  • آرد ذرت
  • آرد سوخاری
  • کنجد
  • تخم مرغ
  • روغن

 


طرز تهیه:

1-در ابتدا کتف مرغ ها را از ساق برش بزنید ،گوشت را به سمت پایین برگردانده و گرد کنید.به عکس زیر دقت کنید.

پاچینی: یک سورپرایز خوشمزه وکم هزینه!!!


2-شکلی که پیدا میکند به این صورت خواهد بود.

پاچینی: یک سورپرایز خوشمزه وکم هزینه!!!


3- حالا مرغ ها را شسته و بعد ازینکه آب آنها گرفته شد آنها را در مخلوط پیاز،زعفران،آبلیمو،پودرسیر،نمک و فلفل_یا هر مایه ای که خودتان دوست دارید _برای طعم دار شدن به مدت ۴ ساعت الی یک شب بخوابانید.

پاچینی: یک سورپرایز خوشمزه وکم هزینه!!!


نکته

””اگر عجله دارید میتوانید این مرحله را کوتاه کرده یا حذف کنید اما در مزه آن تاثیر خواهد گذاشت””

 4- در مرحله بعدی آرد سوخاری،آرد ذرت،پنیر پارمزان و کنجد را مخلوط کرده در بشقاب پهن بریزید. از طرفی تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته و با چنگال هم بزنید. روغن را در ظرف گود_مثل شیرجوش_ریخته و داغ کنید.

کتف ها را در آرد بغلتانید.

پاچینی: یک سورپرایز خوشمزه وکم هزینه!!!


5-سپس در تخم مرغ زده شده آغشته کنید.

پاچینی: یک سورپرایز خوشمزه وکم هزینه!!!


6-مجددا در آرد بغلتانید.

پاچینی: یک سورپرایز خوشمزه وکم هزینه!!!


7-و در ظرفی که روغن داغ کرده اید با شعله کم سرخ کنید.

نکته

””روغن تا روی مرغ ها را بگیرد””

پاچینی: یک سورپرایز خوشمزه وکم هزینه!!!


8-بعد ازینکه خوب سرخ شد روی توری یا دستمال آشپزخانه گذاشته تا روغن اضافی گرفته شود. سپس با سیب زمینی سرخ شده و به سلیقه خودتان تزیین و میل کنید.

پاچینی: یک سورپرایز خوشمزه وکم هزینه!!!


نکات کلیدی:

1-میتوانید در مرحله اول مرغ های مزه دار شده را در آرد معمولی غلتانده و بعد در تخم مرغ و سپس در آرد سوخاری خالی بغلتانید .مطمئن باشید طعم خوبی خواهد داشت.و بسیاری از مواد نیز حذف خواهد شد.

2-میتوانید در پودر سوخاری کمی رزماری نیز خرد کنید البته بسته به ذائقه شما دارد

3-ساق های مرغ را میتوانید با الومینیوم بپیچید تا خوردن راحت تر و شکل بهتری پیدا کند

4-قیمت کتف مرغ مناسب بوده و یک بسته ۱۵ تایی آن حدودا ۸هزار تومان میباشد

5-در صورتی که این غذا را برای مهمانی درست کنید میتوانید از قبل آن را آماده کرده و فقط سرخ کردن آن را در ۲۰ دقیقه انجام دهید.

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
سایت تفریحی و خبری خانه خبر (جی10) خوش آمدید
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 20730
  • کل نظرات : 271
  • افراد آنلاین : 41
  • تعداد اعضا : 3948
  • آی پی امروز : 266
  • آی پی دیروز : 466
  • بازدید امروز : 743
  • باردید دیروز : 2,002
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 7
  • بازدید هفته : 743
  • بازدید ماه : 743
  • بازدید سال : 287,490
  • بازدید کلی : 9,714,845
  • کدهای اختصاصی
    خانه خبر