loading...
خانه خبر(جی 10)
آخرین ارسال های انجمن
دانشجویان پزشکی بازدید : 163 جمعه 02 مهر 1395 نظرات (0)

وب‌سایت بدونیم: اگر این دستور پخت ساده بال مرغ عسلی که آورده ام مرحله به مرحله انجام دهید می توانید این غذا را درست مثل غذاهای آماده بیرون ترد و لذیذ درست کنید.

مواد لازم:

  •     ۱۸ – ۲۰ عدد بال مرغ
  •     ۱ قاشق غذاخوری شکر قهوه ای
  •     ½ قاشق غذاخوری فلفل قرمز
  •     ½ قاشق غذاخوری فلفل لیمویی
  •     ۱ قاشق چای خوری پودر پیاز
  •     ۱ قاشق چای خوری آویشن
  •     ۱ قاشق چای خوری نمک
  •     ½ قاشق چای خوری فلفل سیاه
  •     ½ قاشق چای خوری پودر فلفل قرمز
  •     ۱ قاشق چای خوری نشاسته ذرت
  •     ¼ فنجان عسل
  •     آب نصف لیمو


طرزتهیه:

ابتدا بال های مرغ را هر مدل که دوست دارید اسلایس کنید.

دستور پخت بال مرغ عسلی


در یک ظرف بزرگ تمام مواد خشک و ادویه ها را با هم مخلوط کنید.

دستور پخت بال مرغ عسلی


سپس عسل و آب لیمو را به مواد خشک اضافه کرده و خوب هم بزنید.

دستور پخت بال مرغ عسلی

دستور پخت بال مرغ عسلی


بال ها را به مواد اضافه می کنیم و خوب هم زنیم تا همه بال ها به مواد آغشته شود. سپس آن را به مدت نیم ساعت در یخچاب قرار دهید. هر چه بیشتر در یخچال قرار دهید بهتر است.

دستور پخت بال مرغ عسلی


فر را از قبل روی ۴۰۰ درجه گرم کنید و بال ها را روی سینی سیمی فر قرار دهید. زیر سینی را با فویل بپوشانید و بقیه مواد را روی بال ها بریزید.

دستور پخت بال مرغ عسلی


سپس بال ها را به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه در فر بپزید (مدت زمان پخت بستگی به فر دارد) در حین پخت بال ها را پشت رو کنید تا همه قسمت های بال قهوه ای طلایی شود.

دستور پخت بال مرغ عسلی

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
سایت تفریحی و خبری خانه خبر (جی10) خوش آمدید
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 20730
  • کل نظرات : 271
  • افراد آنلاین : 12
  • تعداد اعضا : 3948
  • آی پی امروز : 328
  • آی پی دیروز : 326
  • بازدید امروز : 1,057
  • باردید دیروز : 739
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 3
  • بازدید هفته : 1,796
  • بازدید ماه : 13,279
  • بازدید سال : 255,704
  • بازدید کلی : 9,683,059
  • کدهای اختصاصی
    خانه خبر