loading...
خانه خبر(جی 10)
آخرین ارسال های انجمن
دانشجویان پزشکی بازدید : 69 شنبه 13 خرداد 1396 نظرات (0)
ماهنامه سفره ایرانی: اگر به زمان افطار نزدیک هستید و هنوز چیزی تدارک ندیده اید، نگران نباشید. فلفل دلمه‌ای شکم پر غذایی است که خیلی زود آماده می شود. بنابراین می توانید برای افطار آن را درست کنید.

مواد لازم:
 
  • گوشت (چرخ کرده): 240 گرم
  • فلفل دلمه ای: یک عدد
  • پنیر چدار یا موزارلا (رنده شده): یک چهارم پیمانه
  • سیر (ریز خرد شده): یک ق چ
  • پاپریکا: یک و یک دوم ق چ
  • زیره (پودر شده): یک ق چ
  • پیاز (نگینی خرد شده): یک چهارم پیمانه
  • برگ جعفری (خرد شده): یک چهارم پیمانه
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
  • روغن: به مقدار لازم
 
 فلفل دلمه ای شکم پر
 
طرز تهیه:
 
1. روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید. پیاز، سیر و گوشت چرخ کرده را در روغن تفت دهید. پاپریکا، زیره پودر شده، نمک و فلفل سیاه را اضافه کرده و تفت دهید. برگ جعفری خرد شده را اضافه کرده و ظرف را از روی حرارت بردارید.
 
2. فلفل دلمه ای را از وسط برش دهید و داخل آن را خارج کنید. برش های فلفل دلمه ای را در یک ظرف مخصوص مایکروویو قرار دهید و چند قاشق سوپ خوری آب داخل ظرف بریزید تا هنگام پخت به نرم شدن فلفل دلمه ای کمک کند.
 
3. داخل برش های فلفل دلمه ای را با مخلوط گوشت پر کنید. ظرف را حدود سه و نیم الی 4 دقیقه در مایکروویو قرار دهید.
 
4. سپس پنیر چدار یا موزارلا رنده شده را به فلفل ها اضافه کرده و یک دقیقه دیگر در مایکروویو قرار دهید تا پنیر ذوب شود. سپس سرو کنید.
مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
سایت تفریحی و خبری خانه خبر (جی10) خوش آمدید
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 20730
  • کل نظرات : 271
  • افراد آنلاین : 10
  • تعداد اعضا : 3948
  • آی پی امروز : 34
  • آی پی دیروز : 412
  • بازدید امروز : 82
  • باردید دیروز : 1,569
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 2,390
  • بازدید ماه : 13,873
  • بازدید سال : 256,298
  • بازدید کلی : 9,683,653
  • کدهای اختصاصی
    خانه خبر