loading...
خانه خبر(جی 10)
آخرین ارسال های انجمن
دانشجویان پزشکی بازدید : 153 یکشنبه 27 اردیبهشت 1394 نظرات (0)

در خورش کاری میگو (Shrimp Curry) از ادویه کاری که (به انگلیسی: Curry) ادویه ای است که معمولاً در آشپزی هندی کاربرد دارد و معمولاً ترکیب چند پودر یا ادویه دیگر است و اما میگو(Shrimp) همانند سایر خوراک های دریایی میگو سرشار از کلسیم، ید، و پروتئین است . همچنین میگو دارای ۱۲۲ تا ۲۵۱ میلی گرم کلسترول ( بسته به روش آماده سازی ) می باشد . مصرف میگو به علت اثر بر روی سیستم گردش خون انسان سالم ارزیابی می شود.
مواد لازم :
میگو   ۵۰۰ گرم
پیاز خرد شده   ۲ عدد
دارچین  به میزان لازم
پودر چیلی   ۱/۴ قاشق چای خوری
پودر گشنیز   ۱/۲ قاشق چای خور
پودر سیر   ۱/۴قاشق چای خوری
پودر زنجبیل   ۱/۲ قاشق چای خوری
گشنیز تازه   ۱ دسته کوچک
نمک   ۱ قاشق چای خوری
زردچوبه   ۱/۴قاشق چای خوری
روغن   ۱ قاشق سوپ خوری
طرز تهیه :
میگوها را تمیز کرده و به آن پودر چیلی ، گشنیز ، سیر ، زنجبیل ، نمک و زردچوبه بزنید و خوب با هم مخلوط کنید . کمی آب به آن افزوده و میگوها را در آب بپزید تا آب به جوش بیاید . یک قاشق روغن را روی میگو بریزید . وقتی آب آن بخار و میگو بی آب شد ، آن را از روی اجاق بردارید . روغن را در ظرفی دیگر داغ کرده و دارچین را داخل آن بریزید . میگو را به آن اضافه کرده و به مدت ۲ دقیقه آن را سرخ کنید . سپس پیاز را نیز به آن افزوده و سرخ کنید تا رنگ آن متمایل به قهوه ای شود . برگ گشنیز را روی آن ریخته و میگو را سرو کنید .

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
سایت تفریحی و خبری خانه خبر (جی10) خوش آمدید
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 20730
  • کل نظرات : 271
  • افراد آنلاین : 67
  • تعداد اعضا : 3948
  • آی پی امروز : 261
  • آی پی دیروز : 822
  • بازدید امروز : 484
  • باردید دیروز : 8,645
  • گوگل امروز : 1
  • گوگل دیروز : 5
  • بازدید هفته : 18,157
  • بازدید ماه : 18,157
  • بازدید سال : 304,904
  • بازدید کلی : 9,732,259
  • کدهای اختصاصی
    خانه خبر