loading...
خانه خبر(جی 10)
آخرین ارسال های انجمن
دانشجویان پزشکی بازدید : 107 شنبه 04 شهریور 1396 نظرات (0)
مجله زندگی ایده آل: خرده نان در این قارچ شکم پر نقش مهمی را ایفا می کند. بخش مهمی از زیبایی آن و البته خوشمزگی آن به حضور جناب خرده نان مربوط می شود. بهتر است از خرده نان باگت استفاده کنید.

مواد لازم:

  •   قارچ درشت 200 گرم
  •   گرد نان 50 گرم
  •   پنیر موتزارلا 75 گرم
  •   جعفری ساطوری 3 قاشق غذاخوری
  •   روغن مایع: 3قاشق غذاخوری
  •   نمک و فلفل به میزان لازم
 
 قارچ شکم پر ارزان و اعیانی

روش تهیه:

1.  ساقه قارچ ها را جدا کنید. با یک قاشق چایخوری و با احتیاط داخل قارچ ها را بتراشید.

2.  ترکیب نان خشک خرد شده، جعفری ساطوری و پنیر را با هم مخلوط کرده و داخل کلاهک قارچ بریزید، تا ببینید چه فینگر فود مطبوعی خواهید داشت. تمام مزه این پیش غذا، به نام و پنیر داخل آن است که بهتر است کیفیت خوبی داشته باشد.
 
3. قارچ ها را در سینی فر چیده و آنقدر در طبقه فر گریل کنید تا پنیر برشته شود. به تنهایی یا با نان سیر سرو کنید.
 
نکته:

1. قارچ را زیاد سرخ نکنید چراکه قارچ در صورت از دست دادن آب در حد زیاد طعم خودرا از کف خواهدداد.
 

2. به صورت کلی قارچ بیشتراز 5 دقیقه احتیاج به حرارت ندارد ضمن اینکه اسلایس های قارچ نباید خیلی نازک بریده بشوند.

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
سایت تفریحی و خبری خانه خبر (جی10) خوش آمدید
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 20730
  • کل نظرات : 271
  • افراد آنلاین : 10
  • تعداد اعضا : 3948
  • آی پی امروز : 138
  • آی پی دیروز : 292
  • بازدید امروز : 438
  • باردید دیروز : 2,114
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 1
  • بازدید هفته : 4,860
  • بازدید ماه : 16,343
  • بازدید سال : 258,768
  • بازدید کلی : 9,686,123
  • کدهای اختصاصی
    خانه خبر