loading...
خانه خبر(جی 10)
آخرین ارسال های انجمن
دانشجویان پزشکی بازدید : 93 سه شنبه 28 بهمن 1393 نظرات (0)

خانه خبر(جی 10) : امروز نوع دیگری از کیک شکلاتی را آموزش میدیم که با بقیه کیک های شکلاتی بسیار متفاوت است اکنون این رسپی را یاد بگیرید و تفاوت آن را مشاهده کنید

مواد لازم:

نصف فنجان کرهبدون نمک

یک و یک هشتم فنجان شکر

سه چهارم فنجان پودر کاکائو بدون شکر

۲ عدد تخم مرغ بزرگ

نصف قاشق چایخوری عصاره وانیل

یک چهارم قاشق چایخوری نمک

دو سوم فنجان آرد همه کاره

۱ فنجان پودر شکر

۲ قاشق غذاخوری شیر

یک چهارم قاشق چایخوری عصاره نعناع


طرز تهیه:

-فر رو با حرارت ۳۲۵ درجه فارنهایت(۱۶۵ سانتی گراد) گرم کنین.

-کره رو در یه ماهیتابه کوچیک روی حرارت ملایم ذوب کنین.

-شکر و پودر کاکائو رو در یه کاسه بزرگ ترکیب کرده و در کره ذوب شده هم بزنین، تا زمانی که مخلوط صاف و یکدست بشه.

-وانیل، نمک و یک تخم مرغ رو باهم ترکیب کرده و با تخم مرغ دوم خوب مخلوط کنین.

-آرد رو به این مخلوط اضافه کرده و بعد داخل یه ظرف پخت مخصوص فر مربعی شکل با ابعاد ۲۰*۲۰ سانتی متری بریزین.

-داخل فر بذارین و ۳۵ دقیقه زمان بدین.

-بعد از این زمان، از فر بیرون آورده و بذارین داخل همون ظرف برای ۱۰ دقیقه سرد بشه و بعد به یه ظرف دیگه منتقلش کنین.

-پودر شکر، شیر و عصاره نعناع رو در یه ظرف با هم مخلوط کنین تا زمانی که صاف بشن.

-حالا اون رو روی کیک های شکلاتی بریزین. خوب و به طور برابر پخشش کنین و بذارین برای ۳۰ دقیقه بمونه.

-به ۱۶ تکه کیک برش بدین.

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
سایت تفریحی و خبری خانه خبر (جی10) خوش آمدید
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 20730
  • کل نظرات : 271
  • افراد آنلاین : 144
  • تعداد اعضا : 3948
  • آی پی امروز : 475
  • آی پی دیروز : 822
  • بازدید امروز : 4,020
  • باردید دیروز : 8,645
  • گوگل امروز : 1
  • گوگل دیروز : 5
  • بازدید هفته : 21,693
  • بازدید ماه : 21,693
  • بازدید سال : 308,440
  • بازدید کلی : 9,735,795
  • کدهای اختصاصی
    خانه خبر