loading...
خانه خبر(جی 10)
آخرین ارسال های انجمن
دانشجویان پزشکی بازدید : 115 چهارشنبه 15 بهمن 1393 نظرات (0)

مواد لازم:

خمیر مایه                              6/5 گرم
آب گرم                              1/4 پیمانه
شیر گرم                            1/4 پیمانه
شکر                      2 قاشق مرباخوری
تخم مرغ                                یک عدد
کره                        1 قاشق غذاخوری
آرد                                      1 پیمانه
نمک                   1/4 قاشق چایخوری


روش تهیه:

 در کاسه ای کوچک، آب گرم (گرمای آب به حدی باشد که انگشت کوچک دست، تحمل گرمای آب را داشته باشد)، شکر و خمیر مایه را میریزیم و مدت 10 تا 15 دقیقه در جایی تقریبا گرم قرار میدهیم تا خمیر مایه فعال شود.

کره را به شیر اضافه کرده و روی حرارت قرار میدهیم تا گرم شود و به گرمای آب برسد.

مخلوط مخمر و شیر را با هم ترکیب کرده و تخم مرغ را نیز اضافه میکنیم و با همزن دستی مخلوط میکنیم.

آرد و نمک را با هم مخلوط کرده و به مایع اضافه میکنیم و با هم زن دستی خوب مخلوط میکنیم.

در جای گرمی قرار میدهیم تا حجم مواد دو برابر شود. ( من در فر گرم قرار دادم )

تابه را با کره کمی چرب میکنیم و روی حرارت ملایم قرار میدهیم.

رینگ های کوچک را داخل تابه گذاشته و از مایع تا نیمه ی حلقه میریزیم.

اجازه میدهیم یک طرف کرومپت کاملا پخته شود.

زمانی آماده برگرداندن است که با انگشت امتحان کنید تا روی کرومپت ها کاملا سفت شده باشد. وقتی روی کرومپت سفت شد،با چاقو از رینگ جدا کرده و درون تابه برمیگردانیم.

وقتی دو طرف کرومپت کاملا پخته شد، آنها را روی توری قرار میدهیم تا خنک شوند.

و بعد به صورت دلخواه سرو میکنیم.

بسیار خوشمزه است و به تنهایی هم قابل خوردن می باشد.


 
مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
سایت تفریحی و خبری خانه خبر (جی10) خوش آمدید
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 20730
  • کل نظرات : 271
  • افراد آنلاین : 60
  • تعداد اعضا : 3948
  • آی پی امروز : 425
  • آی پی دیروز : 822
  • بازدید امروز : 1,298
  • باردید دیروز : 8,645
  • گوگل امروز : 1
  • گوگل دیروز : 5
  • بازدید هفته : 18,971
  • بازدید ماه : 18,971
  • بازدید سال : 305,718
  • بازدید کلی : 9,733,073
  • کدهای اختصاصی
    خانه خبر