loading...
خانه خبر(جی 10)
آخرین ارسال های انجمن
دانشجویان پزشکی بازدید : 123 چهارشنبه 22 بهمن 1393 نظرات (0)

رولت گوشت جزء دسته غذاهای رسمی به حساب می آید. رولت گوشت علیرغم سادگی و مواد اولیه کم، طعم بسیار لذیذی دارد و مناسب مهمانی های رسمی می باشد.

آماده سازی : ۱۵ دقیقه 
پخت : ۶۰ دقیقه  

مواد لازم :

 راسته گوساله  ۶۰۰ گرم
 هویج  ۲ عدد
 فلفل دلمه ای  ۲ عدد
رب گوجه فرنگی  ۲ قاشق غذا خوری
کره ۵۰ گرم
آبلیمو ۱ قاشق غذا خوری
فلفل سیاه ۱ قاشق غذا خوری
زردچوبه ۱ قاشق غذا خوری
دارچین ۱/۲ قاشق غذا خوری

 

طرز تهیه :
گوشت را به ۴ تکه ۱۵۰ گرمی برش می دهیم. بطوریکه ضخامت هر تکه نیم سانت باشد.
وسط هر تکه گوشت دو تکه هویج و دو تکه فلفل دلمه خلالی می گذاریم و بصورت رول می پیچیم و با یک نخ دور تا دور آن را سفت می کنیم تا گوشت هنگام تفت دادن از هم باز نشود.
رولت ها را با زردچوبه و کمی فلفل در ظرفی با کره تفت می دهیم و با ۲ لیوان آب به مدت ۶۰ دقیقه می گذاریم پخته شود.
بعد از یک ساعت رب را به همراه نمک و آبلیمو به رولت ها اضافه کرده و نیم ساعت دیگر به آن اجازه پختن می دهیم.
این غذا با برنج سرو می شود.

نکته های این غذا:
•    فراموش نکنید که نخ رولت های گوشت را قبل سرو کردن باز کنید.
•    در صورت تمایل می توانید رولت ها را با کارد تیز  قبل از سرو کردن برش بزنید .
•    برای خوش  طعم تر شدن گوشت می توانید از ۲ حبه سیر هنگام پخت استفاده کنید.

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
سایت تفریحی و خبری خانه خبر (جی10) خوش آمدید
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 20730
  • کل نظرات : 271
  • افراد آنلاین : 292
  • تعداد اعضا : 3948
  • آی پی امروز : 525
  • آی پی دیروز : 568
  • بازدید امروز : 8,812
  • باردید دیروز : 10,067
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 2
  • بازدید هفته : 36,552
  • بازدید ماه : 36,552
  • بازدید سال : 323,299
  • بازدید کلی : 9,750,654
  • کدهای اختصاصی
    خانه خبر