loading...
خانه خبر(جی 10)
آخرین ارسال های انجمن
دانشجویان پزشکی بازدید : 158 جمعه 21 فروردین 1394 نظرات (0)

آماده سازی : ۱۵ دقیقه
پخت : ۳۵ دقیقه

مواد لازم جهت تهیه پنه با سس ایتالیایی برای ۶ نفر :

پاستا  ۳۵۰ گرم
 روغن زیتون  ۲ قاشق چای خوری
 گوشت چرخ کرده ۳۵۰ گرم
 پیاز خرد شده ۱ فنجان
سس گوجه فرنگی ۴۲۵ گرم
گوجه فرنگی خرد شده ۴۰۰ گرم
سیر خرد شده ۴ حبه
رب گوجه فرنگی ۱۵۰ گرم
پنیر موزارلا رشته ای ۲ فنجان

طرز تهیه پنه با سس ایتالیایی :
۱٫ فر را قبلا تا دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید (۱۷۵ درجه سانتیگراد). آب به همراه کمی نمک را در یک قابلمه بزرگ ریخته تا بجوشد. پاستا را به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه بپزید سپس از آب خارج کنید.

۲٫ روغن را در یک ظرف عمیق حرارت دهید، گوشت و پیاز را درون آن ریخته تا بصورت یکدست قهوه ای شوند. روغن اضافه را بگیرید. سس گوجه، گوجه خورد شده و رب گوجه را اضافه کنید و بهم بزنید. به مدت ده دقیقه جوشیده و گه گاه بهم بزنید. آن را به همراه پاستا در یک ظرف ۲۰ در ۳۰ سانتیمتری ریخته و روی آنها پنیر موزارلا بریزید.

۳٫ به مدت ۲۰ دقیقه داخل فر از قبل گرم شده بپزید.

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
سایت تفریحی و خبری خانه خبر (جی10) خوش آمدید
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 20730
  • کل نظرات : 271
  • افراد آنلاین : 146
  • تعداد اعضا : 3948
  • آی پی امروز : 455
  • آی پی دیروز : 822
  • بازدید امروز : 2,099
  • باردید دیروز : 8,645
  • گوگل امروز : 1
  • گوگل دیروز : 5
  • بازدید هفته : 19,772
  • بازدید ماه : 19,772
  • بازدید سال : 306,519
  • بازدید کلی : 9,733,874
  • کدهای اختصاصی
    خانه خبر