مواد لازم :
- کره : 300 گرم
– پودر قند : 100 گرم
– آرد ذرت : 25 گرم
– آرد نول : 350 گرم
– بکینگ پودر : نصف قاشق چای خوری
– نمک : یک هشتم قاشق چای خوری
– هل : 1 قاشق چای خوری
– رنگ خوراکی سبز : 3 قطره
– پودر پسته : 60 گرم
– مغز و پودر پسته : مقداری برای تزیین
آماده سازی :
- فر را از 15 دقیقه قبل ، روی حرارت 180 درجه سانتی گراد تنظیم و گرم کنید ؛
- پودر قند را در ظرفی جداگانه الک کنید ؛
- کره را در دمای محیط قرار دهید تا نرم شود ؛
- آرد ذرت ، آرد نول ، پکینگ پودر و نمک را در ظرفی قرار دهید تا ذوب شود ( روش بِن ماری ) ؛
- سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.
روش تهیه :
خانه خبر:کره و پودر قند را در ظرفی بریزید و با همزن برقی هم بزنید تا کرم رنگ شود سپس وانیل ، هل و رنگ خوراکی سبز را به آن بی افزایید و مجدداً هم بزنید ؛
2. مخلوط آرد و پودر پسته را به تدریج به مخلوط بالا اضافه کنید و با دست ورز دهید تا خمیر نرم و یکدستی به دست آید. خمیر آماده شده را به مدت یک ساعت در یخچال استراحت دهید ؛
3. پس از این مدت ، خمیر را از یخچال بیرون آورید و با وردنه روی سطح آرد پاشی شده به قطر 3 میلی متر باز کنید ، با کاتر دل خواه برش بزنید و روی سینی فر بچینید.
مراحل پایانی :
شیرینی ها را به مدت 5 تا 6 دقیقه در طبقه وسط فر گرم شده ، قرار دهید تا بپزند و لبه آن ها طلایی رنگ شوند. پس از این مدت ، شیرینی ها را از فر بیرون آورید و بگذارید به مدت 30 دقیقه روی توری سیمی بمانند تا خنک شوند. شیرینی ها پسته را با شکلات ( ذوب شده ) ، مغز و پودر پسته تزیین و سرو کنید.