loading...
خانه خبر(جی 10)
آخرین ارسال های انجمن
دانشجویان پزشکی بازدید : 61 یکشنبه 06 اردیبهشت 1394 نظرات (0)
گوشت چرخ کرده ۴۵۰ گرم
آب ۲ فنجان
نودل (نپخته) ۳ فنجان
پنیر ولویتا (حبه شده به اندازه های ۲٫۵ سانتیمتری) ۱۱۵ تا ۲۲۵ گرم
سوپ آماده (سوپ قارچ) ۱ بسته
فلفل سیاه به مقدار لازم

طرز تهیه:

در یک قابلمه بزرگ (که دارای یک درب باشد)، گوشت چرخ کرده را تفت دهید تا قهوه ای شود و چربی آن را بگیرید آب یا آبگوشت را به قابلمه اضافه کنید و به جوش آورید.
نودل را به قابلمه اضافه کنید، درب قابلمه را ببندید و روی شعله متوسط قرار دهید ​​و بگذارید به مدت ۸ دقیقه آرام بپزد تا رشته ها نرم شوند.
پنیر، سوپ و فلفل سیاه را به قابلمه اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند و به پختن ادامه دهید تا اینکه پنیر آب شود.

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
سایت تفریحی و خبری خانه خبر (جی10) خوش آمدید
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 20730
  • کل نظرات : 271
  • افراد آنلاین : 295
  • تعداد اعضا : 3948
  • آی پی امروز : 729
  • آی پی دیروز : 684
  • بازدید امروز : 4,742
  • باردید دیروز : 9,028
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 13,770
  • بازدید ماه : 13,770
  • بازدید سال : 300,517
  • بازدید کلی : 9,727,872
  • کدهای اختصاصی
    خانه خبر