loading...
خانه خبر(جی 10)
آخرین ارسال های انجمن
دانشجویان پزشکی بازدید : 83 یکشنبه 13 اردیبهشت 1394 نظرات (0)

 
مواد لازم :

 برنج مخصوص سوشی  ۳۰۰ گرم
شیر یک لیتر
 پودر هل  یک قاشق چای خوری
 بیسکویت خرد شده به میزان لازم
 خرمای هسته گرفته، هویج پخته خلالی، مارمالاد سیب، پودر پسته به میزان لازم

روش تهیه:
۱٫ برنج مخصوص سوشی را از یک شب قبل داخل آب خیس می کنیم و با شیر و پودرهل می پزیم تا له شده و آب آن کشیده شود.

۲٫ روی حصیر مخصوص پیچیدن سوشی یک نایلون یا فویل می اندازیم برنج را به شکل چهارگوش ۱۵×۱۵ سانتی متر و به قطر حدود ۷ میلی متر روی نایلون پهن می کنیم. روی برنج را کمی مارمالاد سیب می مالیم و یک طرف آن را به شکل نواری تکه های خرمای بدون هسته، خلال هویج و پودرپسته قرار می دهیم و رول را می پیچیم. رول آماده شده را داخل پودر بیسکویت می غلتانیم و با یک کارد تیز و تیغه نازک حلقه حلقه شبیه به سوشی می بریم.

 

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
سایت تفریحی و خبری خانه خبر (جی10) خوش آمدید
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 20730
  • کل نظرات : 271
  • افراد آنلاین : 9
  • تعداد اعضا : 3948
  • آی پی امروز : 211
  • آی پی دیروز : 292
  • بازدید امروز : 781
  • باردید دیروز : 2,114
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 1
  • بازدید هفته : 5,203
  • بازدید ماه : 16,686
  • بازدید سال : 259,111
  • بازدید کلی : 9,686,466
  • کدهای اختصاصی
    خانه خبر