مواد لازم :
برنج مخصوص سوشی | ۳۰۰ گرم |
شیر | یک لیتر |
پودر هل | یک قاشق چای خوری |
بیسکویت خرد شده | به میزان لازم |
خرمای هسته گرفته، هویج پخته خلالی، مارمالاد سیب، پودر پسته | به میزان لازم |
روش تهیه:
۱٫ برنج مخصوص سوشی را از یک شب قبل داخل آب خیس می کنیم و با شیر و پودرهل می پزیم تا له شده و آب آن کشیده شود.
۲٫ روی حصیر مخصوص پیچیدن سوشی یک نایلون یا فویل می اندازیم برنج را به شکل چهارگوش ۱۵×۱۵ سانتی متر و به قطر حدود ۷ میلی متر روی نایلون پهن می کنیم. روی برنج را کمی مارمالاد سیب می مالیم و یک طرف آن را به شکل نواری تکه های خرمای بدون هسته، خلال هویج و پودرپسته قرار می دهیم و رول را می پیچیم. رول آماده شده را داخل پودر بیسکویت می غلتانیم و با یک کارد تیز و تیغه نازک حلقه حلقه شبیه به سوشی می بریم.