loading...
خانه خبر(جی 10)
آخرین ارسال های انجمن
دانشجویان پزشکی بازدید : 101 چهارشنبه 23 اردیبهشت 1394 نظرات (0)

بنافی پای یا بانوفی پای (به انگلیسی Banoffee , Banoffi) یک دسر انگلیسی بر پایه خامه، موز و تافی و شیر پرچرب است. در برخی دیگر از گونه های این شیرینی بیسکوییت خردشده و یا کره وقهوه و شکلات نیز به کار می‌رود

 

موادلازم:
بیسکویت دیجستیو (ساقه طلایی) = ۲۵۰ گرم
کره =۱۲۰ گرم
شکر قهوه ایی= ۱ قاشق سوپخوری
شیر عسلی = ۱ قوطی
موز = ۳ عدد بزرگ
خامه فرم گرفته ==۲ پیمانه
پودر نسکافه=۱ قاشق چایخوری

 

طرز تهیه :
ابتدا بیسکویت را کاملا آسیاب کنید و با ۱۰۰ گرم از کره که ذوب کرده اید مخلوط و در کف قالب پای ریخته و با پشت قاشق صاف کنید و در یخچال قرار دهید.شیر عسلی را درون ظرفی بریزید و با ۲۰ گرم کره باقیمانده و شکر قهوه ایی و ۱ فنجان آب ولرم مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید شعله را کم کنید .
چون شیر عسلی کف کرده و بالا می آید مراقب باشید به مدت یک ربع تا بیست دقیقه روی حرارت کم بگذارید و گاهگاهی هم بزنید سپس شعله را خاموش کرده و بگذارید تا مواد سرد شوند.ظرف پای را از یخچال درآورید و مقداری از کاراملی که درست کرده بودید و سرد شده بود روی بیسکویت ها بریزید و صاف
کنید و موزها را حلقه حلقه کرده روی آن بچینید روی موزها را خامه فرم گرفته قرار دهید و کمی پودر نسکافه روی آن بپاشید به مدت ۳ تا ۴ ساعت در یخچال قرار داده سپس میل نمایید .امیدوارم از تهیه این دسر خوشمزه لذت ببرید.

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
سایت تفریحی و خبری خانه خبر (جی10) خوش آمدید
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 20730
  • کل نظرات : 271
  • افراد آنلاین : 312
  • تعداد اعضا : 3948
  • آی پی امروز : 524
  • آی پی دیروز : 568
  • بازدید امروز : 7,543
  • باردید دیروز : 10,067
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 2
  • بازدید هفته : 35,283
  • بازدید ماه : 35,283
  • بازدید سال : 322,030
  • بازدید کلی : 9,749,385
  • کدهای اختصاصی
    خانه خبر