loading...
خانه خبر(جی 10)
آخرین ارسال های انجمن
دانشجویان پزشکی بازدید : 59 شنبه 13 تیر 1394 نظرات (0)

فریده روستا: اگرچه معمولا خورش قیمه های رایج، ترکیبی است از گوشت، لپه و لیموعمانی ولی با اضافه کردن سبزیجات دیگری مانند بادمجان، کدو، بامیه و کنگر همراه با همین مواد  هم انواع و اقسام قیمه را می پزند که هرکدام طعم و مزه خاصی داشته و با قیمه های معمولی متفاوت است. حالا که فصل کنگر است از فرصت استفاده کرده و تنوعی به پخت قیمه تان بدهید. این بار قرار است به دستور پخت خورش قیمه کنگر بپردازیم.



مواد لازم برای 6 نفر

  • 750 گرم گوشت خورشی
  • 1 پیمانه  لپه
  • 1 عدد پیاز
  •  1 کیلوگرم کنگر پاک شده
  • 3 تا 4 عدد  لیموعمانی
  • 1  ق س رب گوجه فرنگی
  •  1 ق چ  زردچوبه
  • نوک ق چ زعفران ساییده شده
  •  نمک به مقدار لازم
  •  روغن مایع به مقدار لازم


طرز تهیه:

1.  گوشت را پس از پاک کردن به صورت قیمه ای خرد کنید و بعد از شستن در سبدی بریزید تا آب اضافی آن خارج شود. سپس پیاز را پوست گرفته و به صورت خلالی خرد کنید. حالا در یک قابلمه مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید. بعد از داغ شدن روغن، پیاز را داخل آن تفت دهید تا طلایی رنگ شود. البته  هنگام سرخ شدن پیاز، کمی زردچوبه هم بریزید و بگذارید بوی خامی آن گرفته شود.

2. زعفران را در کمی آب جوش حل کرده و کناری بگذارید. گوشت را به مخلوط پیازداغ اضافه کنید و همراه با آن تفت  دهید. حالا مقداری آب در قابلمه بریزید و بگذارید گوشت بپزد. البته در این مرحله زعفران حل شده را هم اضافه کنید.

3. در این فاصله، کنگرهای پاک شده را بشویید و هر کدام را به اندازه 3 سانتی متر خرد کنید. پس از آن در یک تابه گود، مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید.  کنگرها را داخل تابه بریزید و کمی نمک به آن اضافه کنید و بگذارید کنگرها تفت داده شوند. حالا مقداری آب جوشیده در تابه حاوی کنگر بریزید و در تابه را بگذارید تا بپزد.

4.  لیموعمانی ها را بشویید و توسط چنگال چند سوراخ در هر کدام ایجاد کنید. سپس در کاسه ای روی لیموها آب جوش بریزید تا نرم شوند.

5. کنگرهای پخته شده را داخل مخلوط لپه و گوشت بریزید و بگذارید جوش بزند. سپس لیموها را به آن اضافه کنید.

6. رب را تفت دهید تا خامی آن گرفته شود. سپس رب را به خورش اضافه کنید. حالا زیر حرارت را کم کنید تا خورش خوب جا بیفتد.

یه جور دیگه

شما می توانید لپه ها را به صورت مجزا و از قبل بپزید و بعد از آنکه گوشت پخت، به آن اضافه کنید. اگر مایل هستید که خورش ترش تر شود، علاوه بر لیمو عمانی های درسته، پودر لیموعمانی هم می توانید به آن اضافه کنید.

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
سایت تفریحی و خبری خانه خبر (جی10) خوش آمدید
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 20730
  • کل نظرات : 271
  • افراد آنلاین : 311
  • تعداد اعضا : 3948
  • آی پی امروز : 704
  • آی پی دیروز : 684
  • بازدید امروز : 2,790
  • باردید دیروز : 9,028
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 11,818
  • بازدید ماه : 11,818
  • بازدید سال : 298,565
  • بازدید کلی : 9,725,920
  • کدهای اختصاصی
    خانه خبر