loading...
خانه خبر(جی 10)
آخرین ارسال های انجمن
دانشجویان پزشکی بازدید : 181 جمعه 02 مرداد 1394 نظرات (0)

مواد لازم:

نان باگت (تکه شده) 1 عدد
پنیر خامه ای 115 گرم
سس (سس دانه خشخاش) 6 قاشق غذاخوری
گوشت مرغ (پخته و خرد شده) 350 گرم
پیازچه (خرد شده) 3 عدد
گردو (خرد شده - اختیاری) 1/4 فنجان
توت فرنگی (خرد شده) به مقدار لازم
دانه خشخاش (برای تزئین) 1 قاشق چای خوری
 
طرز تهیه:
فر را با دمای 210 درجه سانتیگراد (400 درجه فارنهایت) گرم کنید.
تکه های نان باگت را روی سینی فر قرار دهید و به مدت پنج دقیقه داخل فر قرار دهید تا کمی تست شوند و بعد از آن اجازه دهید که کمی خنک شوند.
داخل یک کاسه بزرگ، پنیر خامه ای و سس دانه خشخاش را مخلوط کنید تا ترکیب شوند. مرغ، پیازچه و گردو را به مخلوط پنیر اضافه و مخلوط کنید.
یک قاشق غذاخوری از مخلوط مرغ روی تکه های نان باگت پخش کنید و روی هر کدام یک یا دو تکه توت فرنگی قرار دهید و روی آن ها برای تزئین دانه های خشخاش را پراکنده کنید و سرو بفرمایید.
مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
سایت تفریحی و خبری خانه خبر (جی10) خوش آمدید
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 20730
  • کل نظرات : 271
  • افراد آنلاین : 222
  • تعداد اعضا : 3948
  • آی پی امروز : 742
  • آی پی دیروز : 684
  • بازدید امروز : 6,226
  • باردید دیروز : 9,028
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 15,254
  • بازدید ماه : 15,254
  • بازدید سال : 302,001
  • بازدید کلی : 9,729,356
  • کدهای اختصاصی
    خانه خبر