مواد لازم:
نان باگت (تکه شده) 1 عدد |
پنیر خامه ای 115 گرم |
سس (سس دانه خشخاش) 6 قاشق غذاخوری |
گوشت مرغ (پخته و خرد شده) 350 گرم |
پیازچه (خرد شده) 3 عدد |
گردو (خرد شده - اختیاری) 1/4 فنجان |
توت فرنگی (خرد شده) به مقدار لازم |
دانه خشخاش (برای تزئین) 1 قاشق چای خوری |
فر را با دمای 210 درجه سانتیگراد (400 درجه فارنهایت) گرم کنید.
تکه های نان باگت را روی سینی فر قرار دهید و به مدت پنج دقیقه داخل فر قرار دهید تا کمی تست شوند و بعد از آن اجازه دهید که کمی خنک شوند.
داخل یک کاسه بزرگ، پنیر خامه ای و سس دانه خشخاش را مخلوط کنید تا ترکیب شوند. مرغ، پیازچه و گردو را به مخلوط پنیر اضافه و مخلوط کنید.
یک قاشق غذاخوری از مخلوط مرغ روی تکه های نان باگت پخش کنید و روی هر کدام یک یا دو تکه توت فرنگی قرار دهید و روی آن ها برای تزئین دانه های خشخاش را پراکنده کنید و سرو بفرمایید.