موادلازم:
- پودر ژله پرتقال: یک بسته
- آب سرد: یک پیمانه
- آب داغ: یک پیمانه
- زرده تخممرغ: 3 عدد
- شکر: 100 گرم
- شیر: 160 میلیلیتر
- آبپرتقال تازه: 80میلیلیتر
- خامه فرمگرفته: 300 گرم
- وانیل: یکچهارم قاشق چایخوری یا اسانس پرتقال یک قطره
- پوست پرتقال رنده شده: یک قاشق چایخوری
- پودر ژلاتین: یک قاشق سوپخوری سرصاف
- فیله پرتقال یک عدد
روش تهیه:
1- پودر ژله پرتقال را طبق دستورالعمل با یک لیوان آبجوش و سپس آب سرد مخلوط کرده، به آن فیله پرتقال اضافه کنید و در ظرف مورد نظر بریزید. در یخچال قرار دهید تا ببندد.
2- پودر ژلاتین را روی آب پرتقال بپاشید و اجازه دهید تا حالت اسفنجی به خود بگیرد سپس روی بخار آب قرار دهید تا شفاف شود.
3- زرده تخممرغ، شکر، وانیل یا اسانس را با همزن برقی به مدت 3 دقیقه بزنید تا مخلوط شود.
4- شیر را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود حین هم زدن به مایه زرده اضافه کنید.
5- ظرف را روی حرارت گذاشته مدام هم بزنید تا کمی غلیظ شود. نباید جوش بیاید. حدود 3دقیقه کافی است.
6- محلول ژلاتین را به مواد اضافه کنید. خامه شیرین شده را بزنید تا فرم بگیرد، سپس به آرامی به مایه اضافه کنید تا یکدست شود.
7- کرم خنکشده را روی ژله بسته شده درون قالب بریزید و دوباره در یخچال بگذارید.
نکات آشپزی
1- این دسر را با ژله لیمو و آبلیمو نیز میتوان تهیه کرد.
2- وقتی ژله پرتقال را در ظرف میریزید میتوانید ظرف را یکطرفی قرار دهید تا کج ببندد و بعد کرم را رویش بریزید.
یا میتوانید ژله را ته قالب ریخته پس از بستن، کرم را رویآن بریزید.