loading...
خانه خبر(جی 10)
آخرین ارسال های انجمن
دانشجویان پزشکی بازدید : 97 شنبه 03 مرداد 1394 نظرات (0)

 
موادلازم:

  • پودر ژله پرتقال: یک بسته
  •  آب سرد: یک پیمانه
  •  آب داغ: یک پیمانه
  •  زرده تخم‌مرغ: 3 عدد
  •  شکر: 100 گرم
  •   شیر: 160 میلی‌لیتر
  •  آب‌پرتقال تازه: 80میلی‌لیتر
  •  خامه فرم‌گرفته: 300 گرم
  •  وانیل: یک‌چهارم قاشق چای‌خوری یا اسانس پرتقال یک قطره
  •  پوست پرتقال رنده شده: یک قاشق چای‌خوری
  •  پودر ژلاتین: یک قاشق ‌سوپ‌‌خوری سرصاف
  •   فیله پرتقال  یک عدد

روش تهیه:

1- پودر ژله پرتقال را طبق دستورالعمل با یک لیوان آب‌جوش و سپس آب سرد مخلوط کرده، به آن  فیله پرتقال اضافه کنید و در ظرف مورد نظر بریزید. در یخچال قرار دهید تا ببندد.

2- پودر ژلاتین را روی آب پرتقال بپاشید و اجازه دهید تا حالت اسفنجی به خود بگیرد سپس روی بخار آب قرار دهید تا شفاف شود.

3- زرده تخم‌مرغ، شکر، وانیل یا اسانس را با همزن برقی به مدت 3 دقیقه بزنید تا مخلوط شود.

4- شیر را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود حین هم زدن به مایه زرده اضافه کنید.

5- ظرف را روی حرارت گذاشته مدام هم بزنید تا کمی غلیظ شود. نباید جوش بیاید. حدود 3دقیقه کافی است.

6- محلول ژلاتین را به مواد اضافه کنید. خامه شیرین شده را بزنید تا فرم بگیرد، سپس به آرامی به مایه اضافه کنید تا یکدست شود.

7- کرم خنک‌شده را روی ژله بسته شده درون قالب بریزید و دوباره در یخچال بگذارید.

نکات آشپزی


1- این دسر را با ژله لیمو و آبلیمو نیز می‌توان تهیه کرد.

2- وقتی ژله پرتقال را در ظرف می‌ریزید می‌توانید ظرف را یک‌طرفی قرار دهید تا کج ببندد و بعد کرم را رویش بریزید.

یا می‌توانید ژله را ته قالب ریخته پس از بستن، کرم را روی‌آن بریزید.

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
سایت تفریحی و خبری خانه خبر (جی10) خوش آمدید
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 20730
  • کل نظرات : 271
  • افراد آنلاین : 63
  • تعداد اعضا : 3948
  • آی پی امروز : 379
  • آی پی دیروز : 822
  • بازدید امروز : 848
  • باردید دیروز : 8,645
  • گوگل امروز : 1
  • گوگل دیروز : 5
  • بازدید هفته : 18,521
  • بازدید ماه : 18,521
  • بازدید سال : 305,268
  • بازدید کلی : 9,732,623
  • کدهای اختصاصی
    خانه خبر