loading...
خانه خبر(جی 10)
آخرین ارسال های انجمن
دانشجویان پزشکی بازدید : 95 دوشنبه 05 مرداد 1394 نظرات (0)


آشپزی و تغذیه،طرز تهیه یک صبحانه پرانرژی برای کودکان ،معمولا بچه‌ها به‌خصوص در مقطع دبستان با خوردن ميوه‌جات آن هم در قالب صبحانه ميانه چنداني ندارند. ولي اين ترفند شماست كه دو ميوه پرخاصيت انرژي‌زا را در تركيبي خوشمزه به عنوان صبحانه به خوردشان بدهيد. اين صبحانه براي روزهاي امتحانات سخت بچه‌ها مثل علوم و رياضي پيشنهاد مناسبي است.

مواد لازم:

    80 گرم                                        شكر

    1 ق چ                                      دارچين

    2 عدد                              سيب درشت

    2 عدد                                          موز

    4 ق س                گلاب يا عرق بهار نارنج

    120 گرم                                        آرد

    2 عدد                                    تخم‌مرغ

    2 /1  ق چ                          بيكينگ پودر
 
    1 ق چ                                         نمك

    2/1 پيمانه                     شير يا ماءالشعير

    روغن سرخ كردني                به ميزان لازم

    1 پيمانه مخلوط شكر و دارچين    براي تزئين



نکته :

عرق بهارنارنج تشویش و اضطراب و تپش قلب  ناشی از استرس را از بین می برد. افرادی که مشکل  اختلال خواب  دارند هم می توانند پیش از خواب یک استکان بهارنارنج را  در یک لیوان آب بریزید و میل کنید.

نکته :

اگر دوست دارید صبحانه رژیمی داشته باشید به جای شکر سفید  از شکر قهوه‌ای استفاده  کنید.

روش تهیه :

1. سيب‌ها را پوست بگيريد و حلقه حلقه برش بزنيد، سپس دانه‌هايشان را جدا كنيد. حلقه‌ها را در بشقابي بچينيد و رويشان را گلاب بريزيد. شكر و دارچين را مخلوط كنيد و روي سيب‌هاي حلقه شده بريزيد. سپس آنها را به مدت 20 دقيقه رها كنيد تا طعم‌دار شوند. موزها را پوست كنده و به شكل دلخواه برش بزنيد و كنار بگذاريد.

2. زرده تخم‌مرغ‌ها را از سفيده جدا كنيد. زرده‌ها را در يك كاسه با كمي نمك مخلوط كرده، خوب بزنيد تا صاف و يكدست شوند. آرد و بیكينگ پودر را با هم مخلوط كنيد و به تدريج به زرده‌ها اضافه كنيد و خوب هم بزنيد تا يكدست و بدون گلوله شود. بعد آهسته آهسته شير (يا ماءالشعير) را اضافه كنيد و هم بزنيد. سفيده‌هاي تخم‌مرغ را با همزن خوب بزنيد تا كف كند. بعد به مواد اضافه كنيد.

3. روغن را در يك تابه گود داغ كنيد. تكه‌هاي سيب و موز را ابتدا در مايه آماده شده (تخم‌مرغ و آرد) بغلتانيد و بعد در روغن زياد سرخ كنيد. وقتي هر دو طرف ميوه‌ها طلايي شد، آنها را از روغن خارج کنید.

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
سایت تفریحی و خبری خانه خبر (جی10) خوش آمدید
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 20730
  • کل نظرات : 271
  • افراد آنلاین : 169
  • تعداد اعضا : 3948
  • آی پی امروز : 521
  • آی پی دیروز : 568
  • بازدید امروز : 6,540
  • باردید دیروز : 10,067
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 2
  • بازدید هفته : 34,280
  • بازدید ماه : 34,280
  • بازدید سال : 321,027
  • بازدید کلی : 9,748,382
  • کدهای اختصاصی
    خانه خبر